Новости Одессы и Одесской области

В Одесi розпочала роботу нова клiнiка (ФОТО)

В Одесі, після проведення реконструкції у Військово-медичному клінічному центрі Південного регіону, розпочала роботу клініка променевої діагностики та терапії.

Участь у церемонії відкриття клініки взяли керівництво Військово-медичного департаменту Міністерства оборони України, Південного оперативного командування, а також представники місцевої влади, ветерани Великої Вітчизняної війни та медичний персонал центру.

Від імені Міністра оборони України Дмитра Саламатіна усіх присутніх з визначною подією привітав тимчасово виконуючий посаду директора Військово-медичного департаменту оборонного відомства Віктор Жаховський.

Він наголосив, що керівництво вітчизняного оборонного відомства налаштоване і надалі робити все можливе, аби галузь військової медицини розвивалася й удосконалювалася, а у військові медичні центри і госпіталі надходило нове медичне обладнання й апаратура.

Лише упродовж останніх двох років придбано понад 2 тисячі одиниць сучасного лікувально-діагностичного обладнання й апаратури. «Сьогодні після реконструкції відкрито кабінет мамографії, відділення комп'ютерної томографії і ультразвукової діагностики»,– підкреслив Віктор Жаховський.

За його словами, цього року подібні структурні підрозділи запрацюють у Військово-медичних клінічних центрах Північного та Кримського регіонів.

Під час відвідування клініки променевої діагностики та терапії присутні ознайомилися з його сучасним обладнанням, оглянули відремонтовані та реконструйовані спеціалізовані приміщення.

Як розповів начальник Військово-медичного клінічного центру Південного регіону полковник медичної служби Володимир Майданюк, завдяки активній допомозі з боку керівного складу вітчизняного оборонного відомства здійснено капітальний ремонт усіх приміщень клініки променевої діагностики та терапії зі встановленням в її відділеннях найсучаснішого діагностичного обладнання. Зокрема, тут встановлено 16-зрізовий мультиспіральний комп'ютерний томограф «Ney Viz Multi-slice CT Scanner», ультразвуковий апарат «ULTIMA PA», а також цифровий малодозовий рентгенівський мамограф «MADIC». Відтепер військові лікарі отримали можливість проводити дослідження будь-яких людських органів і систем, виконувати увесь спектр ультразвукових обстежень, здійснювати усі види обстежень молочної залози та виявляти пухлини на ранній стадії онкозахворювання.

Він також додав, що у подальшому користуватися послугами клініки матимуть змогу як військовослужбовці, військові пенсіонери та члени їхніх сімей, так й інші категорії громадян.

Урочисте відкриття нової клiнiкиВ Одесi розпочала роботу нова клiнiкаУрочисте відкриття нової клiнiкиВ Одесi розпочала роботу нова клiнiкаНове обладнання клінікиЛікарі працюють на новому обладнанні
 

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции