Новости Одессы и Одесской области

Військові хірурги в Одесі продовжують впроваджувати новітні методи лікування хвороб серцево-судинної системи (ФОТО)

Військові хірурги в Одесі продовжують впроваджувати новітні методи лікування хвороб серцево-судинної системи (ФОТО)

Військові хірурги в ОдесіУ Військово-медичному клінічному центрі Південного регіону, який очолює полковник медичної служби Роман Кальчук, успішно проводяться операції пов’язані з ретроструктивними втручаннями на магістральних судинах, а також  впроваджують новітні методи обстеження та лікування хвороб серцево-судинної системи.

За словами начальника клініки хірургії серця та магістральних судин ВМКЦ Південного регіону полковника медичної служби Ігоря Гончаренка, проягом бойових дій на Сході України військовими хірургами клініки було виконано понад 180 складних операцій на магістральних судинах венозної системи, а також реконструктивні операції для відновлено кровотечі кінцівок як в стаціонарних так і в польових  умовах.

— Сьогодні фахівці нашої клініки намагаються вийти на принципово новий рівень медицини. Налагодивши тісну співпрацю з багатьма медичними закладами Міністерства охорони здоров’я України, з Національним інститутом хірургії та трансплантології ім. О.Шалімова, Одеською клінікою пластичної хірургії «Віртус». Найближчим часом ми плануємо розпочати проведення гібрідних відкритих операцій на серці, які можливо виконувати ендовоскулярно і відкрито, — підкреслив офіцер.

Варто зазначити, що клініка хірургії серця та магістральних судин призначена для надання спеціалізованої хірургічної медичної допомоги пацієнтам із патологією серцево-судинної системи.

До складу клініки входять відділення судинної хірургії, серцево-судинної та рентген-ендоваскулярної хірургії. У клініці працюють досвідчені спеціалісти (4 лікарі вищої та 4 першої категорії). Використовуються новітні технології, що дають можливість щорічно обстежити та пролікувати близько 1200 пацієнтів, виконати більше 1000 хірургічних втручань.

Клініка є одним з провідних центрів України в лікуванні хво­рих із патологією сонних артерій, трофічних виразок веноз­ного генезу, а також ендопротезування аневризм черевного відділу аорти.

Військові хірурги в ОдесіУ відділенні судинної хірургії надається спеціалізована хірургічна допомога пацієнтам із пошкодженнями су­дин, патологією сонних і хребетних артерій, черевного відділу аорти, артерій кінцівок, гострими тромбозами і тромбоемболіями магістральних судин, захворюваннями вен (флебектомії з міні-доступів, склеротерапія) та лімфатичних судин, вродженими захворюваннями і новоутворами судинної системи.

У відділенні серцево-судинної хірургії проводяться оперативні втручання пацієнтам із вродженими та набу­тими вадами серця, перикардитами, хронічними формами ішемічної хвороби серця (аортно-коронарні шунтування).

У відділенні рентген-ендоваскулярної хірургії прово­дяться інвазивні ренгенконтрасні методи обстеження (коронаро-вентрикулографії, ангіографії) та лікування захворювань серцево-судинної системи — стентуван­ня коронарних і магістральних артерій, емболізація судин при пухлинах (фіброміоми матки та ін.), ендопротезування аневризм аорти.

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции