Новости Одессы и Одесской области

Закріплюємо знання з математики

Закріплюємо знання з математики

За час незалежності України, кожен уряд намагався провести важливу і необхідну реформу шкільної освіти. Нововведення сипалися одно за одним: збільшилася кількість шкільних років, змінився приймальний вік учнів, кілька разів переписувалися підручники. І увесь цей час (особливо у сфері точних наук) збільшувався об’єм матеріалу. Зайве навантаження на учителів і учнів не давало бажаного результату.

На практиці масив знань не привів до розуміння дисциплін. І став даремним і негнучким у використанні багажем в прикладних іпостасях алгебри і геометрії, інженерній справі і програмуванні. Безперечно вимагаючи перегляду, як об’єму, так і подання матеріалу.

Траплялися приклади повернення ряду учбових закладів до підручників і програм радянського періоду, особливо коли свої, випущені для українських реалій і менталітету посібники підмінялися неписьменними книгами, придбаними в сусідніх державах.

Що готує нам новий навчальний рік, поки не зовсім ясно. Проте для того, щоб діти могли на різноманітних прикладах глибше вникати в теми, що вивчаються, і навчатися гнучко застосовувати знання для вирішення схожих завдань, варто звернутися до додаткової і доступної сьогодні літератури.

Готові домашні завдання – гдз 7 клас з алгебри на gdz4you.com, прекрасна можливість розвіяти сумніви учнів в правильності рішення тієї або іншої задачі (особливо якщо йдеться про контрольні та інші перевірочні тести). У цій книзі (і, до речі, іншій доступній на сайті компанії GDZ4YOU методичній літературі) на цікавих прикладах детально розбираються найбільш складні моменти курсу алгебри. Подані в доступній формі рішення (декілька варіантів) роз’яснюють дитині або допомагають в роз’ясненні теми учителеві.

Окрім вищезгаданого посібника сайт тільки для самостійної роботи семикласників або методичної роботи учителів може запропонувати наступні видання:

  • Збірник задач і завдань для тематичного оцінювання
  • Алгебра та геометрія. Тест-контроль
  • Комплексний зошит для контролю знань
  • Підсумкові контрольні роботи

Ці вдалі доповнення до основного шкільного курсу допоможуть дітям в розумінні гнучкості механізмів алгебри, розширять і закріплять їх знання для успішного переходу в наступний клас і освоєння інших складніших завдань і побудов. До речі, знання математики – відмінний механізм діяльності у будь-якій сфері для середньостатистичного українця.

А чітке розуміння алгебри – основна база для вирішення завдань на професійному полі – у бухгалтерській і економічній діяльності, в цілому списку IT професій, на високотехнологічних виробництвах. Знання — то сила!

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции