Новости Одессы и Одесской области

Як правильно користуватися фарбою для волосся

Як правильно користуватися фарбою для волосся

Усі жінки мріють про густе, блискуче и яскраве волосся. Експериментуючи з кольором треба завжди пам’ятати про те, що користуючись такого роду засобами треба обирати лише якісний продукт. Не треба економити на своїй красі, користуючись засобами сумнівного походження.

Професіонали компанії Гарніер в Україні дають усім модницям корисні поради стосовно правильного використання засобів для фарбування волосся.

В першу чергу треба визначитися с кольором. І краще, якщо ви це зробите ще вдома, а не вже знаходячись в магазині. Ознайомитися з відтінками фарб того або іншого виробника ви завжди зможете на їх фірмових сайтах.

Обов'язково придбайте ту кількість фарби, яка вказана в супровідній інструкції. Не треба економити, інакше відтінок кольору може стати для вас несподіванкою.

Попри те, що вологе волосся фарбувати легше, не треба цього робити. Мокре волосся недостатньо вбирає в себе фарбу.

Не треба перед фарбуванням і мити голову. Якщо ви мили голову за день і більше, на ньому є захисний жировий шар, який ефективно захистить ваше волосся від агресивних компонентів фарби. А ось що обов'язково треба буде зробити, так це гарненько розчесати ваше волосся.

Приготуйте заздалегідь такий склад: лимонний сік змішайте з вашим тональним засобом. Якщо на шкіру потрапить фарба — відразу протріть ділянку цією нехитрою сумішшю.

Не треба класти фарбу дуже близько к кореням. Так шкіра голови не пофарбується і не отримає ушкодження у вигляді роздратування шкіри.

Для ретельного фарбування, розділите волосся на ділянки. А після змивання фарби не треба мити голову. Ви зможете змити деяку кількість фарби і колір вже не буде таким насиченим.

Щоб уникнути фарбування шкіри на лобі можна намазати трохи крему або вазеліну по лінії зростання волосся.

Якщо ви фарбуєте волосся з сивиною, то спочатку фарбуйте сиві ділянки, а потім розподілите фарбу по усьому волоссю.

Змивайте фарбу злегка теплою водою. Гаряча вода зробить ваше волосся сухим і ламким. Забарвлене волосся не варто сушити феном, це позбавить їх інтенсивного кольору і блиску.

Внештатный журналист

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции