Новости Одессы и Одесской области

Протезування на зубних імплантах

Протезування на зубних імплантах

Зубні імпланти – це можливість безболісно та швидко повернути втрачені зуби. Це найвідоміший спосіб, популярність якого, з кожним роком стає все більшою.

Протезування на зубних імплантах Імпланти застосовують у таких випадках:

  • Коли втрачено один чи більше зубів.
  • Для виготовлення коронок, мостів, опорою яких мають служити зубні імпланти.

Поняття «зубна імплантація» у багатьох людей викликає неприємні відчуття, при цьому, чіткого пояснення, чому саме так, ніхто дати не може. Найчастіше стоматологічні «міфи» полягають у страху людини, пов’язаному із:

  • Відчуттям болі під час процедури.
  • Відторгненням матеріалу.
  • Ламкість кістки.

Всі ці фактори є викликаними почуттям страху і не більше. Сучасні технології дозволяють робити встановлення зубних імплантів зовсім безболісно. Виготовлені з високоякісного титану, міцного, як сталь, та легкого, як алюміній, вони сприяють швидкому процесу остеоінтеграції, тобто приживлення до кістки. Таким чином, імплант стає частиною самої кістки, зводячи нанівець можливість відлому.

Які проблеми дозволяє вирішити встановлення імпланту?

Методика зубної імплантації – це прорив сучасної стоматології, адже у багатьох людей з’явився шанс відновити природній стан ротової порожнини. Плануючи встановлення імплантів, ви можете розраховувати на:

  • Відновлення втраченого зуба, при цьому не завдаючи шкоди сусіднім здоровим зубам.
  • Створення опори, завдяки якій, можна буде встановити незмінний протез.
  • Створення опори, яка допоможе полегшити фіксацію змінного протеза.

Чи є протипоказання до встановлення зубних імплантів?

Як і будь-які інші медичні втручання, встановлення зубних імплантів має ряд причин, враховуючи котрі, від процедури можливо доведеться відмовитися. До них відносять медичні протипоказання та тимчасові (відносні).

Медичні протипоказання включають проблеми зі здоров’ям, які не дозволяють виконувати оперативні втручання (захворювання сердцево-судинної, ендокринної, нервової та імунної системи, нервової систем, а також туберкульоз, СНІД, цукровий діабет, онкологія, хвороби крові, венеричні захворювання).

До тимчасових протипоказань відносять причини, по яким протезування на зубних імплантах, необхідно відкласти на деякий час. Патологія прикусу, пародонтит, недостатній обсяг кісткової тканини, захворювання ротової порожнини – все це не дає змогу правильно встановити зубні імпланти.

Як проходить процедура установки імпланту та процес приживлення?

Перед тим, як проводити процедуру установки зубного імпланту, необхідно провести підготовчі процедури (зробити обстеження та усунути всі тимчасові протипоказання, якщо вони є) та дослідження, під час яких, стоматолог створить об’ємну модель ваших щелеп. Така конструкція дозволить, в місцях де будуть стоять імпланти, розмістити шаблони з отворами.

В середньому на процедуру установки зубного імпланту стоматолог витрачає 15-40 хвилин. На ваш вибір буде здійснена місцева чи загальна анестезія. Сучасні анестетики – це дуже сильні препарати, тому в жодному разі, ви не будете відчувати болю.

На місце відсутнього зуба, в період приживлення, кріпиться тимчасова конструкція. До кістки зубний протез приживляється в середньому за 3-6 місяців. Після завершення періоду остеінтеграції, на імплант можна встановлювати коронку, яка на 100% буде аналогічною анатомічній одиниці.

Вирішення проблеми втрачених зубів – це справа, яка потребує негайного втручання, тому не зволікайте, звертайтеся до нашої клініки, де відданні своїй справі лікарі-стоматологи, зможуть зробити професійне заміщення відсутніх зубів на самому високому рівні — швидко та безболісно.

Дізнатись більше інформації щодо протезування зубів, а також отримати консультацію Ви можете відвідавши сайт нашої клініки http://elvirabezvushko.com.ua

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции