Новини Одеси та Одеської області

Лікарів і фельдшерів одеської «швидкої» підозрюють у крадіжці мільйонів

Лікарів і фельдшерів одеської «швидкої» підозрюють у крадіжці мільйонів

Дев’ятьох співробітників Одеської екстренки підозрюють у нарахуванні зарплати відсутнім працівникам. Унаслідок махінацій із бюджету вкрадено понад 3,7 млн грн.

Про це повідомили в поліції Одеської області та обласній прокуратурі.

Слідство встановило, що до організації афери причетні керівники двох підстанцій Одеського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. До своїх «бізнес-планів» чиновники залучили підлеглих – старших фельдшерів, фельдшерів і лікарів. Щомісяця вони табелювали підлеглих працівників як таких, що сумлінно відпрацювали робочі години, хоча частина перебувала за кордоном без належно оформленої відпустки, а інші взагалі не з’являлися на роботі.

табель

Таким чином з листопада 2019 по лютий 2024 року учасники махінацій отримали на відсутніх працівників понад 3,7 млн грн заробітної плати, яку розподілили між собою.

Читайте також: Третій за цей рік: в Одеської швидкої новий керівник

Тривають слідчі дії щодо інших епізодів протиправної діяльності медпрацівників.

За внесення неправдивих відомостей до офіційних документів та заволодіння бюджетними коштами у великих розмірах дев’ятьом працівникам швидкої оголошено підозру за ч. 1 ст. 366, ч. 4 ст. 191 КК України. 4 ст. 191 КК України. Їм загрожує покарання строком від п’яти до восьми років.

Читайте також: В Одесі чиновниця ОВА обклала матом водія маршрутки (відео)

 

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції