Новини Одеси та Одеської області

В Одесі мешканцям селища Котовського та передмість нема чим дихати через сморід та гар

В Одесі мешканцям селища Котовського та передмість нема чим дихати через сморід та гар

Вже майже добу горить очерет на полях зрошення, що прилягають до Одеси. Коли вітер дме у бік Одеси, людям через запах гару буквально нема чим дихати.”Одеське Життя” дізналося подробиці сморіду на селищі Котовського.

Вночі 3 серпня перед одеситами, що мешкають в селищі Котовського та в прилеглих селах: Корсунці, Іллічанка, Красносілка, постало питання, чи закрити вікна та користуватися кондиціонером, у кого вони є, чи терпіти сильний запах гару.

Староста села Корсунці Лілія Руденко, яке безпосередньо прилягає до селища Котовського, повідомила місцевим жителям, що вона спілкувалася з представниками ДСНС і там пояснили, що причина запаху гару – очерет, що горить на полях фільтрації.

Рятувальники майже добу борються з вогнем, але виникають нові й нові осередки займання.

Читайте також: Чи правда, що повітря в Одесі отруєно діоксидом сірки та формальдегідом?

В одеських рятувальників уточнили, що на вулиці Хаджибейська дорога горів очерет і суха трава. Рятувальники ліквідували пожежу на загальній площі 12 га. Причина пожежі та збитки встановлюються. Загиблих та постраждалих немає. Від ДСНС залучалися 8 одиниць пожежної техніки та 35 рятувальників.

Нагадаємо, що одесити інших районів міста (Таїрова, Центру, Молдаванки) майже тиждень страждають від іншого задушливого сморіду.

Фото із соціальних мереж

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Дмитрий
Дмитрий
1 місяць тому

Свистеж. Запах гари с 22.00 до утра. Те, кто рассказывает про камыш, наверно имеют свой интерес. Открыли какое то вредное п-во

Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції