ДТП у Фонтанці сталася під час поліцейської погоні: що відомо про постраждалих

ДТП у Фонтанці сталася під час поліцейської погоні: що відомо про постраждалих

Унаслідок жорсткої недільної ДТП біля торгового центру «Рів’єра» в селі Фонтанка під Одесою, де автомобіль BMW на повній швидкості збив людей на пішохідному переході, постраждали троє жінок і водій.

Подробиці ДТП повідомили в поліції Одеської області.

Попередньо встановлено, що в неділю, 9 червня, 34-річний водій легковика BMW, тікаючи від патрульних, на перехресті зіткнувся з автомобілем Ford, після чого збив трьох жінок, які в цей час переходили дорогу пішохідним переходом.

Ще на тему: В Одесі в ДТП потрапив автозак поліцейських: багато постраждалих

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди пішоходів і водія BMW з різними тілесними ушкодженнями доправили до лікарні. Життю постраждалих нічого не загрожує. Після огляду лікарів дві жінки від госпіталізації відмовилися.

Водій Ford не постраждав, зазначили в поліції.

дтп у Фонтанці

Водія «BMW» перевірять на стан сп’яніння, За словами поліцейських, від нього виходив запах алкоголю.

дтп у Фонтанці

Як встановили слідчі, чоловік не мав права керувати автомобілем відповідної категорії, за що вже притягувався до відповідальності за ч. 2 ст. 126 КУпАП. Крім того, раніше він також притягувався до адміністративної відповідальності за нетверезе водіння та кримінальної відповідальності за незаконне заволодіння транспортним засобом і крадіжку.

Після встановлення всіх обставин події їй буде надано правову кваліфікацію.

А ще в неділю, 9 червня, на вулиці Ангарській біля «Двох стовпів» водій автомобіля Citroen скоїв наїзд на 14-річну дівчинку, коли вона переходила дорогу. Постраждалу госпіталізували, попередньо, з розривом селезінки та переломом щелепи.

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції