Ключові моменти:
- На одеському Привозі десяток яєць коштує від 35 до 90 грн, тоді як тиждень тому мінімальна ціна була 55 грн;
- Картоплю на Привозі продають по 25–40 грн/кг, помідори – 30–90 грн/кг, огірки – 25–55 грн/кг;
- На Привозі кавуни коштують 20 грн/кг, яблука – 40–70 грн/кг, виноград – 60–160 грн/кг, персики – 50–100 грн/кг;
- Бринза на Привозі – 200–270 грн/кг, сир – 100–160 грн/кг;
- Яловичі ребра на Привозі – 130–170 грн/кг, свинина (задня частина) – 200–230 грн/кг;
- Товстолобик на Привозі коштує 50–110 грн/кг, судак – 150–250 грн/кг, короп – 80–150 грн/кг.
«Та нащо мені оці яйця?!»
Жінка супутниці:
– Дивись, яйця подешевшали! І що з тими яйцями відбувається. Тиждень тому найдешевші були по 55 гривень, а тепер он дивись – по тридцять п’ять.
– Може, акція?
– Акція на Привозі… Щось я про таке не пам’ятаю…
– То, може, купимо?
– Ну і нащо мені оці яйця в таку спеку?.. Я одне знаю: коли знадобляться, то будуть дорожче!..
А що ж з цінами на Привозі?
Овочі на одеському Привозі (ціни за один кілограм)
- картопля – 25-40 грн;
- цибуля – 25-35 грн;
- помідори – 30-90 грн;
- буряк – 35-50 грн;
- кабачки – 20-45 грн;
- огірки – 25-55 грн;
- солодкий перець – 50-120 грн;
- баклажани – 50-120 грн;
- капуста – 30-40 грн;
- часник – 130-150 грн;
- морква – 35-50 грн;
- зелень у пучках – від 5 грн;
- кукурудза – 15 грн (за один качан).
Ціни фруктів на одеському Привозі (за один кілограм)
- яблука – 40-70 грн;
- груші – 70-120 грн;
- банани – 60-80 грн;
- грейпфрути – 60-80 грн;
- гранати – 180-230 грн;
- лимони – 70-130 грн;
- виноград – 60-160 грн;
- хурма – 90-180 грн;
- апельсини – 60-130 грн;
- вишня – 80-150 грн;
- полуниця – 180-220 грн;
- аґрус – 150-200 грн;
- персики – 50-100 грн;
- абрикоси – 50-90 грн;
- сливи – 40-80 грн;
- кавуни – 20 грн.
Читайте також: Поранений, але незламний: як поживає Фруктовий пасаж на одеському Привозі (фото)
Скільки на Привозі коштують яйця, сир, бринза
- яйця (десяток) – 35-90 грн;
- бринза – 200-270 грн;
- сир – 100-160 грн.
Ціни на м’ясо на одеському Привозі
Яловичина-телятина
- задня частина – 250-290 грн;
- теляча шия – 200-220 грн;
- ребра – 130-170 грн;
- антрекот – 180-220 грн.
Свинина
- задня частина – 200-230 грн;
- шия – 280-300 грн;
- лопатка – 220-250 грн;
- ребра – 210-220 грн;
- сало сире (від «тонкого» до «товстого») – 70-250 грн;
- сало солоне (від «тонкого» до «товстого») – 100-250 грн.
Ціни на рибу у рибних рядах Привозу
- товстолобик – 50-110 грн;
- карасі – 70-90 грн;
- лобань (він же морський пеленгас) – 90-150 грн;
- судак – 150-250 грн;
- короп – 80-150 грн.
Читайте також та порівнюйте: Ціни на серпневому Привозі: «У спеку треба спілкуватися!»
Фото авторки