Треба купляти вчасно!
Жінка – супутниці:
– Ну от як тепер?! Тиждень тому була на Привозі, з того часу ціни ні на що не змінилися, а тепер диви: яйця як подорожчали!
– Треба було тиждень тому купляти. Було б вчасно. Тепер плати більше.
– Та я ж не думала, що оці яйця так подорожчають. Он баклажани можна по двадцять купити. І це в листопаді. А ці їхні яйця…
– Ну то мало про що ми з тобою не думали не думали… Теж мені новина – яйця подорожчали… Купуй сині по двадцять!..
То що там з цінами?
Овочі на одеському Привозі (ціни за один кілограм)
- картопля – 35-40 грн;
 - цибуля – 30-35 грн;
 - помідори – 40-100 грн;
 - буряк – 30-35 грн;
 - кабачки – 35-60 грн;
 - огірки – 70-90 грн;
 - солодкий перець – 50-70 грн;
 - баклажани – 30-45 грн;
 - капуста – 45-60 грн;
 - часник – 110-140 грн;
 - морква – 30-40 грн;
 - зелень у пучках – від 15-25 грн.
 
Ви також можете дізнатися: Вертута з гарбузом: рецепт старовинної смачної страви з Балтщини
Фрукти на одеському Привозі (за один кілограм)
- яблука – 30-40 грн;
 - груші – 50-110 грн;
 - банани – 50-70 грн;
 - грейпфрути – 60-80 грн;
 - гранати – 80-100 грн;
 - лимони – 50-80 грн;
 - малина – 100-120 грн;
 - сливи – 20-45 грн;
 - виноград – 70-90 грн;
 - хурма – 90-180 грн.
 
Скільки на Привозі коштують яйця, сир, бринза
- яйця (десяток) – 57-90 грн;
 - бринза – 160-250 грн;
 - сир – 80-120 грн.
 
Ціни на м’ясо на одеському Привозі
Яловичина-телятина
- задня частина – 240-260 грн;
 - теляча шия – 200-220 грн;
 - ребра – 120-150 грн;
 - антрекот – 180-200 грн.
 
Свинина
- задня частина – 160-170 грн;
 - шия – 200-220 грн;
 - лопатка – 130-140 грн;
 - ребра – 130-150 грн;
 - сало сире (від «тонкого» до «товстого») – 80-200 грн;
 - сало солоне (від «тонкого» до «товстого») – 150-300 грн.
 
Ціни на рибу у рибних рядах Привозу
- товстолобик – 90-110 грн;
 - карасі – 45-80 грн;
 - лобань (він же морський пеленгас) – 90-150 грн;
 - судак – 130-190 грн;
 - короп – 70-120 грн.
 
Читайте також та порівнюйте: Одеський Привоз на початку листопада: ціни на «головне» та помаранчеві непорозуміння.
Фото авторки
        Запитати AI:
        
        
        
    
    	
			
















