Новости Одессы и Одесской области

Одесит потрапив у 20-ку учасників відомого кулінарного шоу

Одесит потрапив у 20-ку учасників відомого кулінарного шоу

У другому випуску кулінарного шоу «МастерШеф. Професіонали», який відбувся 7 березня на каналі СТБ, пройшли перші три випробування після кастингу.

Про це повідомляє Сегодня.

У кожному конкурсі учасники відкривали нові грані своєї майстерності. Частина з них відразу піднімалася на балкон, частина продовжувала випробування, а частина моментально відправлялася додому.

В результаті з 30 чоловік залишилося 20, які отримали заповітні іменні кітелі.

Серед 20 учасників опинився і 31-річний одесит Володимир Чахмахчян. Як йдеться у досьє, Володимир —  шеф-кухар і співвласник ресторану «Bareo»

Володимир почав готувати ще у віці шести років зі своєю мамою. І вже тоді він визначився з професією. Закінчивши школу, він пішов вчитися на кухаря. Відпрацював в більш ніж двадцяти ресторанах. Від кожного професіонал брав щось своє і йшов в пошуках нового.

Володимир багато подорожує і збирає знання, контакти постачальників, нові техніки і тренди. Пробував пітона, крокодила, морського їжака, черв’яків і різних комах. Провів 160 днів в Індії. Весь пережитий досвід він втілює в стінах власного ресторану авторської кухні.

Крім роботи захоплюється дайвінгом, автоспортом, риболовлею. А «МастерШеф. Професіонали» -2 — такий же новий досвід, можливість обміну знаннями та вміннями, які він обов’язково застосує в своєму ресторані.

На фото Володимир Чахмахчян: Сегодня

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции