Новини Одеси та Одеської області

Одеські спортсмени завершили виступи на Олімпіаді-2024: підбиваємо підсумки

Одеські спортсмени завершили виступи на Олімпіаді-2024: підбиваємо підсумки

Від Одеси за Збірну Україну на Олімпійських іграх 2024 року змагалися сім спортсменів. На цей час вони завершили свої виступи та вже повернулися додому. Про це повідомили у пресслужбі відділення НОК України в Одеській області.

Шаблістки Олена Кравацька і Аліна Комащук разом з Ольгою Харлан і Юлією Бакастовою здобули золоту медаль у командному турнірі.

Футболісти Володимир Салюк і Максим Брагару, виступаючи за збірну України, програли Аргентині в третьому турі групового етапу та вибули з турніру на Іграх-2024.

Стрільчиня Ірина Маловічко, за підсумками кваліфікації серед 29 учасниць, зайняла 24-те місце і не змогла потрапити до фіналу скіту.

Тенісистка Даяна Ястремська в другому раунді змагань програла колумбійці Камілі Осоріо і завершила свої виступи в одиночному розряді Олімпіади.

Борець вільного стилю Василь Михайлов, який виступав у категорії до 86 кг, спочатку програв бронзовому призеру Олімпіади-2020 і чемпіону світу-2023, спортсмену з Сан-Марино Майлсу Назему Аміне, а в півфіналі більш титулованому іранцю Хассану Яздані і завершив свої виступи на змаганнях.

Читайте також:

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції