Новини Одеси та Одеської області

Гарбуз у сметанному соусі з часником: рецепт простої та дуже смачної страви

Гарбуз у сметанному соусі з часником: рецепт простої та дуже смачної страви

Рецептом приготування гарбуза у сметанному соусі з часником поділилася постійна читачка «Одеського життя» з села Новоселівка Кілійської громади Тетяна Райкова. Це проста, але дуже смачна страва, яку вона готує своїй родині.

«Зараз сезон врожаю гарбузів. Приготувати з цього овоча можна багато всього смачного. А якщо звичні гарніри набридли, можна приготувати гарбуз, смажений на сковорідці. Це оригінально доповнить м’ясні страви. Буде смачно, обіцяю!» — написала нам наша постійна читачка.

рецепт гарбуз

Гарбуз у сметанному соусі з часником

  • 500 г гарбуза
  • 150 мл сметани
  • 3-4 зубці часнику
  • зелень петрушки, кропу (по 1 пучку)
  • 2 ч.л. паприки
  • сіль, чорний перець.

Гарбуз почистити від шкірки, нарізати кубиками, обсмажити на олії до золотавої скоринки. Сметану змішати з посіченою зеленню, подрібненим часником, посолити, поперчити, додати паприку, перемішати. Соус додати до гарбуза, перемішати і тушкувати під кришкою 5-7 хвилин. Гарбуз має стати м’яким, але не розваритися. Смачного!

Читайте також: 

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції