Новини Одеси та Одеської області

Кирило Кяро: про себе і свої надздібності

Кирило Кяро: про себе і свої надздібності

Першою роботою, яка принесла Кирилу Кяро велику популярність, стала роль Слави Штехеля у серіалі «Ліквідація» (2007), потім за його участю вийшов серіал «Маргоша» (2009). А у 2013 році Кяро став головним героєм у багатосерійному фільмі «Нюхач».

У серіалі «Нюхач» Кирило Кяро виконав роль генія-сищика, що має надчутливий нюх. Наразі 47-річний Кирило живе на знімальному майданчику, адже після виходу українського телесеріалу естонцю, який проживає в Москві, режисери проходу не дають.

«Запах маминого пирога не сплутаю ні з чим!»

Кирило Кяро більше семи років виконував роль детектива, який за допомогою чутливого нюху розкриває складні злочини в серіалі «Нюхач». Після довгих років для нього ця роль стала доленосною: «Хочу, щоб кожна роль була такою. Хоча мій нюх настільки не розвинений… За запахом можу лише визначити, хороша господиня в домі чи не дуже. Ось, наприклад, з дитинства обожнюю запах маминого пирога, ніколи і ні з чим його не сплутаю! Завжди за запахом упізнаю бабусин торт «Наполеон». Кожен корж вона просочує згущеним молоком, змішаним із журавлинним або брусничним варенням, щоб додати кислинку. Смакота!»

«Хочеться бути організованим і мати самодисципліну»

Кирилл Кяро

Нюхача називають одним із найзагадковіших серіальних персонажів. Та й це амплуа чудово вдається Кирилу Кяро. Але чи такий він у реальному житті, як на екрані? «Насправді я повна протилежність Нюхача. У спілкуванні він досить відлюдькуватий, а я, навпаки, люблю товариство. Але дещо нас все-таки пов’язує. Як і він, з кожним сезоном я дорослішаю, тому стаю закритішим та зануренішим у себе. Хотілося б бути організованішим і мати таку ж самодисципліну, як у Нюхача. У міру того, як я граю цю роль, проростаю в ній, додаю якісь свої риси, так само, як і він передає мені свої. Останнім часом почав помічати, що став педантичнішим і охайнішим», – зізнається актор.

Оскар Кучера: ризиковий хлопець та ідеальний батько

«Чим складніше, тим цікавіше»

Кирилл Кяро

Зірковому «нюхачу» найчастіше доводиться зніматися в детективах або психологічних трилерах, тому на знімальному майданчику з ним бувало всяке. Актор не проти пригод. Одного разу йому довелося відбиватися від колеги, який по-справжньому душив його під час зйомок. У результаті у Кяро на лобі від пістолета навіть садна залишилася: «Таких моментів було багато, але особисто для мене – чим складніше, тим цікавіше. Було страшно їхати київським мостом заднім ходом зі швидкістю 200 км/год, а на паркінгу на швидкості 5 км/год розбити машину за 50000 євро. А ще все літо проходити у пальті, костюмі та шкіряних рукавичках, гасити генератор, який перегрівся від спеки та напруги на майданчику».

«Перед тим як я вирішив стати актором, я вирішив стати знаменитим!»

Кирилл Кяро

Кирилу Кяро неодноразово доводилося міняти професію, щоб заробити хоч якісь гроші на життя. У студентські роки, коли він тільки приїхав до Москви з Таллінна, працював двірником: «Завжди казав собі: «Гарну я професію вибрав, кохану – артист, тільки грошей вона не приносить!». Тому доводилося займатися зненавидженими роботами. Але треба робити так, щоб вони стали улюбленими, інакше не можна». Зараз він затребуваний артист, якому слава тільки лестить: «Навіщо ж іти в цю професію? Мені подобається, як сказав Тім Рот (британський актор): «Перед тим, як я вирішив стати актором, я вирішив стати знаменитим!».

Підготувала Анастасія ЄПУР
Джерела: serial.ictv.ua, kinoafisha.info, tv.ua, vokrug.tv


Роман на знімальному майданчику: як закохувалися українські та світові зірки

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції