Молода капуста у лютому
– І що це в вас така капуста «дешевенька»?
– Бо молода.
– Молода капуста у лютому?
– Так, рання вона.
– Може, й молода черешня знайдеться?
– У мене немає. Пошукайте, може й знайдете…
«Молоду черешню» (де ще таке почуєш?) ми не знайшли. Може, шукали погано…
А що з цінами на початку лютого на нашому Привозі?
Овочі на одеському Привозі (ціни за один кілограм)
- картопля – 30-45 грн;
- цибуля – 15-35 грн;
- помідори – 60-100 грн;
- буряк – 30-40 грн;
- кабачки – 35-60 грн;
- огірки – 90-120 грн;
- солодкий перець – 60-100 грн;
- баклажани – 50-80 грн;
- капуста – 60-80 грн; (є і по 100 грн);
- часник – 100-140 грн;
- морква – 30-40 грн;
- зелень у пучках – від 15-25 грн.
Вас зацікавить: Що треба зробити, щоб картопля зварилася швидше – кухонний лайфхак
Ціни фруктів на одеському Привозі (за один кілограм)
- яблука – 30-50 грн;
- груші – 50-110 грн;
- банани – 50-70 грн;
- грейпфрути – 60-80 грн;
- гранати – 80-100 грн;
- лимони – 50-80 грн;
- малина – 100-120 грн;
- виноград – 70-120 грн;
- хурма – 90-180 грн;
- мандарини – 50-90 грн;
- апельсини – 50-90 грн.
Скільки на Привозі коштують яйця, сир, бринза
- яйця (десяток) – 40-90 грн;
- бринза – 190-250 грн;
- сир – 80-150 грн.
Читайте також: Як приготувати правильну яєчню?
Ціни на м’ясо на одеському Привозі
Яловичина-телятина
- задня частина – 240-260 грн;
- теляча шия – 200-220 грн;
- ребра – 120-150 грн;
- антрекот – 180-200 грн.
Свинина
- задня частина – 160-170 грн;
- шия – 200-220 грн;
- лопатка – 130-150 грн;
- ребра – 130-150 грн;
- сало сире (від «тонкого» до «товстого») – 80-200 грн;
- сало солоне (від «тонкого» до «товстого») – 150-300 грн.
Ціни на рибу у рибних рядах Привозу
- товстолобик – 50-100 грн;
- карасі – 70-90 грн;
- лобань (він же морський пеленгас) – 90-150 грн;
- судак – 130-180 грн;
- короп – 70-120 грн.
Читайте також та порівнюйте: В Одесі на Привозі не проштовхнутися – що ж там за ціни такі.
Фото авторки