Ключові моменти:
- Зелені помідори на Привозі знайти складно, зате поради та рецепти завжди під рукою;
 - Ціни на овочі: картопля 25–40 грн/кг, помідори 25–90 грн/кг, огірки 25–55 грн/кг, капуста 20–40 грн/кг;
 - Ціни на фрукти: яблука 35-70 грн/кг, банани 60-80 грн/кг, гранати 180-230 грн/кг, виноград 50-160 грн/кг;
 - Молочні продукти: яйця 30-90 грн/десяток, бринза 200-270 грн/кг, сир 100-160 грн/кг;
 - М’ясо: яловичина 250-290 грн/кг, свинина 200-300 грн/кг, сало 70-250 грн/кг;
 - Риба: судак 150–250 грн/кг, короп 90–170 грн/кг, товстолоб 50–110 грн/кг.
 
Може, краще, червоні?
– От, нарешті зелені помідори, – каже жіночка, придивляючись до товару.
– Де ви бачите зелені помідори?! Це ж яблука.
– Боже мій, знов переплутала. А чому не бачу на лотках зелені помідори?
– Не знаю, – відповідає продавчиня.
Чоловік слухає уважно запитання про зелені помідори. Голосно питає жіночку:
– А навіщо вам зелені помідори?
– Кожного року на зиму готую. У мене спеціальний рецепт є.
Чоловік:
– Ну не знаю… Хіба можуть бути смачними зелені помідори? Хоча б за рецептом… Я вам краще дам рецепт на червоні помідори.
Жіночка:
– От полюбляю я Привоз! Тут пораду дадуть, тут – рецепт. А он там мені взагалі порадили замість помідор капусту купити. І приготувати – за рецептом…
А що там з цінами?
Овочі на одеському Привозі (ціни за один кілограм)
- картопля – 25-40 грн;
 - цибуля – 25-35 грн;
 - помідори – 25-90 грн;
 - буряк – 30-50 грн;
 - кабачки – 20-45 грн;
 - огірки – 25-55 грн;
 - солодкий перець – 30-80 грн;
 - баклажани – 30-80 грн;
 - капуста – 20-40 грн;
 - часник – 130-150 грн;
 - морква – 35-50 грн;
 - зелень у пучках – від 5 грн.
 
Ціни фруктів на одеському Привозі (за один кілограм)
- яблука – 35-70 грн;
 - груші – 40-80 грн;
 - банани – 60-80 грн;
 - грейпфрути – 60-80 грн;
 - гранати – 180-230 грн;
 - лимони – 80-130 грн;
 - виноград – 50-160 грн;
 - хурма – 90-180 грн;
 - апельсини – 60-130 грн;
 - полуниця – 180-220 грн;
 - персики – 50-100 грн;
 - абрикоси – 50-90 грн;
 - сливи – 30-80 грн;
 - кавуни – 13-18 грн.
 
Читайте також: Посушливе літо не зламало виноградарів: як збирають урожай на Одещині
Скільки на Привозі коштують яйця, сир, бринза
- яйця (десяток) – 30-90 грн;
 - бринза – 200-270 грн;
 - сир – 100-160 грн.
 
Ціни на м’ясо на одеському Привозі
Яловичина-телятина
- задня частина – 250-290 грн;
 - теляча шия – 200-220 грн;
 - ребра – 130-170 грн;
 - антрекот – 180-220 грн.
 
Свинина
- задня частина – 200-230 грн;
 - шия – 280-300 грн;
 - лопатка – 220-250 грн;
 - ребра – 210-220 грн;
 - сало сире (від «тонкого» до «товстого») – 70-250 грн;
 - сало солоне (від «тонкого» до «товстого») – 100-250 грн.
 
Ціни на рибу у рибних рядах Привозу
- товстолобик – 50-110 грн;
 - карасі – 70-90 грн;
 - лобань (він же морський пеленгас) – 90-150 грн;
 - судак – 150-250 грн;
 - короп – 90-170 грн.
 
Читайте також та порівнюйте: Ціна на вересневому Привозі сьогодні: а дешевше буде?
Фото авторки
			








