Ключові моменти:
- На Привозі у вересні картоплю продають по 25–40 грн/кг, помідори – 25–90 грн/кг, огірки – 25–55 грн/кг;
- Ціни на фрукти: яблука – 35–70 грн/кг, виноград – 50–160 грн/кг, кавуни – 15–20 грн/кг;
- Яйця на Привозі коштують від 35 до 90 грн. за десяток, сир – 100–160 грн/кг, бринза – 200–270 грн/кг;
- Ціни на м’ясо: яловичина – від 180 до 290 грн/кг, свинина – 200–300 грн/кг;
- Ціни на рибу: товстолобик – 50–110 грн/кг, судак – 150–250 грн/кг, короп – 90–170 грн/кг.
Постійний покупець
Чоловік уважно розглядає овочі:
– У вас, як завжди, все дуже красиве та й смачне.
Продавчиня (чомусь не в гуморі):
– Ну то й беріть, а то мені тут зайва реклама не потрібна.
– А дешевше буде?
– О, починається… Не буде!
– Та я ж ваш постійний покупець!
– А я не ваша постійна продавчиня!..
Вибір редакції: «Живий банк» – три корови, або Як подружжя з Одещини виживає на пенсії
А що з вересневими цінами?
Овочі на одеському Привозі (ціни за один кілограм)
- картопля – 25-40 грн;
- цибуля – 25-35 грн;
- помідори – 25-90 грн;
- буряк – 35-50 грн;
- кабачки – 20-45 грн;
- огірки – 25-55 грн;
- солодкий перець – 30-80 грн;
- баклажани – 30-80 грн;
- капуста – 30-40 грн;
- часник – 130-150 грн;
- морква – 35-50 грн;
- зелень у пучках – від 5 грн.
Ціни фруктів на одеському Привозі (за один кілограм)
- яблука – 35-70 грн;
- груші – 50-100 грн;
- банани – 60-80 грн;
- грейпфрути – 60-80 грн;
- гранати – 180-230 грн;
- лимони – 80-130 грн;
- виноград – 50-160 грн;
- хурма – 90-180 грн;
- апельсини – 60-130 грн;
- полуниця – 180-220 грн;
- персики – 50-100 грн;
- абрикоси – 50-90 грн;
- сливи – 30-80 грн;
- кавуни – 15-20 грн.
Стаття на тему: Кавун по-одеськи: скільки коштує, як обрати, і кому не варто їсти
Скільки на Привозі коштують яйця, сир, бринза
- яйця (десяток) – 35-90 грн;
- бринза – 200-270 грн;
- сир – 100-160 грн.
Ціни на м’ясо на одеському Привозі
Яловичина-телятина
- задня частина – 250-290 грн;
- теляча шия – 200-220 грн;
- ребра – 130-170 грн;
- антрекот – 180-220 грн.
Свинина
- задня частина – 200-230 грн;
- шия – 280-300 грн;
- лопатка – 220-250 грн;
- ребра – 210-220 грн;
- сало сире (від «тонкого» до «товстого») – 70-250 грн;
- сало солоне (від «тонкого» до «товстого») – 100-250 грн.
Ціни на рибу у рибних рядах Привозу
- товстолобик – 50-110 грн;
- карасі – 70-90 грн;
- лобань (він же морський пеленгас) – 90-150 грн;
- судак – 150-250 грн;
- короп – 90-170 грн.
Читайте також та порівнюйте: Ціни на Привозі на початку осені: чому сині червоні?
Фото авторки