Скільки важить дощик?
Жіночка – продавчині:
– А що це в вас огірки такі?
– Які?
– У краплях. Ви їх чим поливали?
– Жінка, та що ви кажете?! Навіщо мені їх поливати? Це ж дощ…
– Ага, то огірки з дощиком? Тому вони в вас дорожче, ніж поруч? І заважать більше?
– В мене?! Дорожчі?! Та в мене найдешевші!
– Це тому, що з дощиком?..
Ну а що з цінами на все інше – «з дощиком» і без нього?
Овочі на одеському Привозі (ціни за один кілограм)
- картопля – 25-45 грн;
- цибуля – 25-40 грн;
- помідори – 60-140 грн;
- буряк – 30-40 грн;
- кабачки – 35-60 грн;
- огірки – 80-130 грн;
- солодкий перець – 60-120 грн;
- баклажани – 50-80 грн;
- капуста – 60-80 грн; (є і по 100-110 грн);
- часник – 100-140 грн;
- морква – 30-40 грн;
- редиска – 25-65 грн;
- зелень у пучках – від 10 грн.
Читайте також: Ранні овочі та фрукти: чим вони небезпечні для здоров’я та як їх правильно купувати
Ціни фруктів на одеському Привозі (за один кілограм)
- яблука – 30-50 грн;
- груші – 50-110 грн;
- банани – 50-70 грн;
- грейпфрути – 60-80 грн;
- гранати – 80-100 грн;
- лимони – 50-80 грн;
- малина – 100-120 грн;
- виноград – 70-120 грн;
- хурма – 90-180 грн;
- мандарини – 50-90 грн;
- апельсини – 50-90 грн.
Скільки на Привозі коштують яйця, сир, бринза
- яйця (десяток) – 50-90 грн;
- бринза – 200-300 грн;
- сир – 80-150 грн.
Ціни на м’ясо на одеському Привозі
Яловичина-телятина
- задня частина – 240-260 грн;
- теляча шия – 200-220 грн;
- ребра – 120-150 грн;
- антрекот – 180-200 грн.
Свинина
- задня частина – 160-180 грн;
- шия – 200-230 грн;
- лопатка – 130-150 грн;
- ребра – 130-150 грн;
- сало сире (від «тонкого» до «товстого») – 80-200 грн;
- сало солоне (від «тонкого» до «товстого») – 150-300 грн.
Ціни на рибу у рибних рядах Привозу
- товстолобик – 50-100 грн;
- карасі – 70-90 грн;
- лобань (він же морський пеленгас) – 90-150 грн;
- судак – 150-250 грн;
- короп – 80-150 грн.
Читайте також та порівнюйте: «Яка ніжна реклама!»: атмосфера та ціни на одеському Привозі 21 березня (фоторепортаж).
Фото авторки