Новости Одессы и Одесской области

Вимагають зарплату: на Одещині робітники забарикадувалися в нафтовому резервуарі

Вимагають зарплату: на Одещині робітники забарикадувалися в нафтовому резервуарі

Сьогодні в місті Рені Одеської області робітники забарикадувалися в нафтовому резервуарі, вимагаючи виплати обіцяної заробітної плати.

Про це повідомляє УНІАН.

Як повідомили УНІАН місцеві жителі, інцидент стався у зв’язку з тим, що 9 робітників не отримали обіцяної роботодавцем зарплати за чистку резервуара.

Цей резервуар розміщується в районі Ренійського морського порту, ємність призначена для зберігання нафтопродуктів.

«Люди забарикадувалися в резервуарі і вимагають зарплату. Він розташований на береговій лінії річки Дунай. Висота — приблизно 11 метрів, ємність — близько 3 тис. тонн», — сказав кореспонденту УНІАН житель Рені.

За його словами, робітники попередили, що підпалять себе, якщо їм не виплатять гроші. Зараз на місце події прибула поліція. Люди забарикадувалися всередині, а один з них записав відеозвернення, яке має УНІАН.

За його словами, 9 робітників 2,5 місяці чистили на нафтобазі два резервуари від кам’яновугільної смоли. Чоловік стверджує, що вони сумлінно виконали своє завдання, працювали у важких умовах, але представник компанії «Укрчем», яка, за словами заявника, повинна виплатити заробіток, відмовився це зробити. Зокрема, їм дали тільки частину грошей, а решту виплатити відмовляються, аргументуючи тим, що резервуар нібито не готовий до прийому дизпалива.

«Ми заварилися в цьому резервуарі. Ми оголошуємо голодування», — каже чоловік.

За його словами, робітники занесли в резервуар багато пального, і якщо їх спробують силою витягнути назовні, обіцяють ці горючі матеріали підпалити і «відбиватися». Чоловік також називає імена керівників компанії-роботодавця, і пояснює технічні нюанси своєї роботи.

Фото ілюстративне

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
1 Комментарий
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Владимир
Владимир
3 лет назад

Вот как раз и работа для нового прокурора в Одесской области. Посмотрим сможет ли он заставить работать ст.175 УК Украины

Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции