Новости Одессы и Одесской области

В Одеській області на порушників карантину склали майже 300 протоколів

В Одеській області на порушників карантину склали майже 300 протоколів

З початку запровадження карантинних заходів поліцейськими Одещини зареєстровано 1559 повідомлень, пов’язаних із коронавірусною інфекцією.

Про це сьогодні під час брифінгу в обласній держадмінстрації сказав начальник ГУНП Олег Бех.

За результатами перевірки складено 292 адміністративних протоколи за ст. 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей). Серед осіб, на яких складені протоколи, – порушники правил перевезення пасажирів, керівники та працівники підприємств, організацій, торговельних закладів, а також пересічні громадяни, які порушили вимоги карантину, у тому числі ті, що стосуються самоізоляції. До Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості не вносились.

— В умовах сьогодення велику увагу поліцейські приділяють превентивній роботі, основна мета якої — недопущення поширення коронавірусу на території регіону», — підкреслив очільник ГУНП. — В середньому за добу до профілактичних заходів на території області залучається 858 працівників поліції, в тому числі для патрулювання – 795, для охорони місць обсервації – 5, для несення служби на контрольно-пропускних пунктах – 58.

Для запобігання розповсюдженню захворювання на Одещині розгорнуто роботу 19 карантинних постів. З них 3 — на в’їзді до м. Одеси та 16 — на території області. Крім того, з 08 квітня ще 5 таких постів додатково виставлені на території Подільського району (3 — навколо Подільська та 2 – у районі). Це пов’язано із збільшенням кількості випадків захворювання у цій місцевості (10 хворих, з яких 6 — госпіталізовано).

Фото: Сусіди.City

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции