Новости Одессы и Одесской области

Адаптивний карантин до 22 червня: пом’якшення відбуватиметься у п’ять етапів

Адаптивний карантин до 22 червня: пом’якшення відбуватиметься у п’ять етапів

В Україні з 22 травня по 22 червня буде адаптивний карантин. У регіонах враховуватиметься епідемічна ситуація, тому можуть бути різні обмеження.

Про це йшлося під час засідання Уряду, повідомляє Урядовий портал.

— Ми вводимо певні ознаки епідемічної ситуації в регіонах. А саме: інцидентність – середня кількість випадків COVID-19 на 100 тисяч населення за останні 7 днів – має складати менше 12-ти осіб на 100 тисяч населення; завантаженість ліжок у закладах охорони здоров’я, визначених для госпіталізації пацієнтів із підтвердженим випадком COVID-19, повинна становити менше 50%; кількість тестування методом ПЛР та ІФА повинна складати більше 12-ти на 100 тисяч населення протягом останніх 7 днів, — зазначив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

Послаблення протиепідемічних заходів застосовується та припиняється на території регіону на підставі рішення регіональних комісій із питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

— У нас вводиться 5 етапів. Зараз ми знаходимося на першому етапі, з 22 травня ми пропонуємо запровадити другий етап, кожен етап – це 10 днів, — додав Степанов.

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции