Новини Одеси та Одеської області

Вночі росіяни атакували Одещину дронами та балістикою – наслідки атаки (фото) (ОНОВЛЕНО)

Вночі росіяни атакували Одещину дронами та балістикою – наслідки атаки (фото) (ОНОВЛЕНО)

У ніч на неділю, 6 жовтня 2024 року, країна-агресор та терорист росія вкотре атакувала Одесу та область ударними дронами типу «шахед», а під ранок – і балістичною ракетою. Не обійшлося без наслідків.

На момент написання цієї новини офіційної інформації від військових поки що немає, але деякі подробиці розповіли в обласному управлінні ДСНС.

Нагадаємо, ніч на неділю, 6 жовтня 2024 року, видалася в Одесі дуже неспокійною: у місті довго лунали вибухи – це працювали наші сили протиповітряної оборони. Але також повідомлялося і про прильоти, які, за повідомленням моніторингових телеграм-каналів, припали переважно на Хаджибеївський (раніше Малинівський) район Одеси.

За даними рятувальників, внаслідок влучання безпілотників було пошкоджено цивільну інфраструктуру, у тому числі складські приміщення та вантажні автомобілі. На місцях прильотів спалахнули пожежі, які ліквідували співробітники ДСНС.

Приліт в Одесі, 6 жовтня 2024

Під час атаки постраждала одна людина (попередньо охоронець складу) – її у тяжкому стані госпіталізували до медичного закладу.

Рятувальники гасять пожежу на місці прильоту в Одесі

А вже під ранок одесити почули повторний сигнал повітряної тривоги – цього разу повідомлялося про ракетну загрозу. І за кілька хвилин пролунав вибух, попередньо в передмісті. Але подробиці цієї атаки наразі невідомі.

ОНОВЛЕНО:

Як повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер, внаслідок нічної атаки в Одесі сталося займання торговельного обладнання у складській будівлі на площі 100 квадратних метрів. Загиблих та постраждалих немає.

Вогнеборці оперативно ліквідували пожежу. Через падіння уламків загорілися вантажівка та сміття, постраждала одна людина. Уламками також пошкоджено газовий трубопровід, витік газу швидко ліквідували співробітники ДСНС.

Що ж до ракетної атаки, то, за даними ОВА, внаслідок обстрілу пошкоджено суховантажне цивільне судно. На щастя, люди не постраждали.

Правоохоронці документують наслідки чергового злочину росіян проти цивільного населення.

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції