Новини Одеси та Одеської області

Магнітні бурі: чи буде спокійною субота 28 січня

Магнітні бурі: чи буде спокійною субота 28 січня

Сьогодні, у суботу, 28 січня 2023 року, суттєвих магнітних бурхів фахівці з космічної погоди не прогнозують, однак, як і на день раніше, можливі окремі збурені періоди.

Таким є прогноз Одеської обсерваторії Радіоастрономічного інституту НАН України.

Раніше повідомлялося, що у січні потужних магнітних бур очікувати не варто.

А ось лютий 2023 року, за прогнозами, відзначиться кількома сильними геомагнітними сплесками, які можуть негативно вплинути на наше самопочуття. Так, досить інтенсивна магнітна буря накриє Землю приблизно 5 лютого.

Зазвичай магнітні бурі впливають на метеозалежних, людей похилого віку і вагітних жінок. Орні можуть відчувати головний біль, запаморочення, нудоту, дратівливість, безсоння, біль у м’язах. Також у цей період можуть загостритись хронічні захворювання.

Особливо уважними до свого здоров’я в цей період слід бути людям із гіпертонією та хворобами серця та судин.

Щоб благополучно пережити магнітні бурі, лікарі радять нормально висипатись, добре харчуватися, не перевантажувати організм фізичними та емоційними навантаженнями, дихати свіжим повітрям, пити більше рідини та повноцінно відпочивати.

У період магнітних бур можна пропитати заспокійливі трав’яні настоянки або додати в чай. Пустирник, валеріана, шавлія та деякі інші трави можуть допомогти вам легше пережити магнітні коливання.

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції