Новини Одеси та Одеської області

Смачно з «Одесской жизнью»: дві страви на православне Різдво

Смачно з «Одесской жизнью»: дві страви на православне Різдво

Різдво Христове – це час сімейного застілля та веселощів. А якщо ви все ще думаєте, якими ласощами порадувати рідних у різдвяні дні, тоді вам смачні ідеї…

Тарталетки з авокадо та оселедцем

тарталетки

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • хліб житній – 200 г,
  • масло вершкове – 60 г,
  • яйце – 1 шт.,
  • авокадо – 1 шт.
  • сир вершковий – 100 г,
  • філе малосоленого оселедця, зелень, огірок та волоські горіхи – за смаком.

ПРИГОТУВАННЯ. Житній хліб та горіхи подрібнити в крихту. Додати до них розм’якшене масло та яйце. Отриману масу розподілити формами, формуючи кошики, і випікати в духовці при температурі 190 градусів протягом 15 хвилин. За допомогою блендера подрібнити очищений авокадо та оселедець. До отриманої маси додати вершковий сир і акуратно перемішати. Готові кошики заповнити кремом і прикрасити зеленню.

Скумбрія з яблуками

 

скумбрия

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • скумбрія – 1-2 шт.,
  • яблуко – 1 шт.
  • айва – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.,
  • приправа для риби – 1 ст. ложка,
  • чебрець – 1 ст. ложка,
  • біле вино – 150 мл,
  • половина лимона, сіль – за смаком.

ПРИГОТУВАННЯ. Рибу очистити і присипати приправою та сіллю. Яблуко та айву нарізати тонкими часточками. Очистити цибулю і нарізати кільцями. Також нарізати лимон. На фольгу для риби в центр викласти цибулю, присипати чебрецем. Рибу нафарширувати яблуками та айвою, додати лимонних часточок і покласти зверху фольги. Сформувати з фольги човен і покласти рибу на лист. У човник налити білого вина та закрити краями фольги. Випікати рибу в духовці 20 хвилин при температурі 200 градусів. Зняти зверху фольгу та запікати ще кілька хвилин.


Раніше ми розповідали про те, як приготувати смачні швидкі пироги.

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції