З медом?!
Жіночка цікавиться огірками:
― Смачні?
― Дуже смачні. Смачніше не знайдете, ― запевняє продавчиня.
― Солодкі чи як ото буває, що як вата.
― Солодкі! Дуже солодкі!― продавчиня вже цікавиться, скільки зважити.
― Як це «дуже солодкі»?
― Як мед. Медові огірки, ― каже продавчиня.
― Це ж не фрукти… Навіщо мені огірки з медом?.. Вже не знають, що про свій товар розповідати… Скоро почую, що й цибуля ― як мед…
А що з цінами?
Овочі на одеському Привозі (ціни за один кілограм)
- картопля — 35-40 грн;
- картопля «молода» ― 100-150 грн;
- цибуля — 30-45 грн;
- помідори — 70-120 грн;
- буряк — 35-50 грн;
- кабачки — 70-120 грн;
- огірки — 60-120 грн;
- солодкий перець — 100-180 грн;
- баклажани — 100-120 грн;
- капуста «молода» ― 40-70 грн;
- часник — 80-110 грн;
- морква — 35-60 грн;
- редиска ― 25-45 грн;
- зелень у пучках — від 8 грн.
Ціни фруктів на одеському Привозі (за один кілограм)
- яблука — 35-60 грн;
- груші — 70-120 грн;
- банани — 60-80 грн;
- грейпфрути — 60-80 грн;
- гранати — 180-230 грн;
- лимони —80-100 грн;
- виноград ― 70-120 грн;
- хурма ― 90-180 грн;
- мандарини ― 50-130 грн;
- апельсини ― 50-130 грн;
- полуниця ― 150-220 грн.
Скільки на Привозі коштують яйця, сир, бринза
- яйця (десяток) — 40-90 грн;
- бринза — 200-270 грн;
- сир — 90-160 грн.
Ціни на м’ясо на одеському Привозі
Яловичина-телятина:
- задня частина — 240-270 грн;
- теляча шия — 200-220 грн;
- ребра — 130-170 грн.
- антрекот — 180-200 грн;
Свинина:
- задня частина — 170-200 грн;
- шия — 230-260 грн;
- лопатка — 200-230 грн;
- ребра — 210-220 грн;
- сало сире (від «тонкого» до «товстого») — 90-220 грн.
- сало солоне (від «тонкого» до «товстого») — 140-250 грн.
Ціни на рибу у рибних рядах Привозу
- товстолобик — 50-110 грн;
- карасі — 70-90 грн;
- лобань (він же морський пеленгас) — 90-150 грн;
- судак — 150-250 грн;
- короп — 80-150 грн.
Читайте також та порівнюйте: Ціни на одеському Привозі в травні: не плутайте редиску з полуницею
Фото авторки