І де ви таку полуницю бачили?
Жіночка дивиться на полуницю по 230 гривень за кілограм, каже супутниці:
– Що за ціна?! Ми ж по шістдесят бачили?
– Що ми бачили по шістдесят?
– Полуницю…
Продавчиня:
– Ой, і чого тільки на Привозі не почуєш. Жіночко, ну яка полуниця по шістдесят у травні?! Коли таке було? Де ви могли її бачити? То не полуниця була!
– А що?
– Ну, не знаю. Мабуть, то була редиска!
– А чого ви так переживаєте? Редиска – то редиска. Мені, між іншим, ні полуниці, ні редиски з такими цінами не треба…
А що ж там «з такими цінами»?
Овочі на одеському Привозі (ціни за один кілограм)
- картопля – 35-45 грн;
- картопля «молода» – 100-140 грн;
- цибуля – 30-40 грн;
- помідори – 50-160 грн;
- буряк – 30-40 грн;
- кабачки – 70-125 грн;
- огірки – 60-120 грн;
- солодкий перець – 80-180 грн;
- баклажани – 100-120 грн;
- капуста «молода» – 60-80 грн;
- часник – 80-110 грн;
- морква – 35-60 грн;
- редиска – 25-45 грн;
- зелень у пучках – від 10 грн.
Ціни фруктів на одеському Привозі (за один кілограм)
- яблука – 35-60 грн;
- груші – 70-110 грн;
- банани – 50-90 грн;
- грейпфрути – 60-80 грн;
- гранати – 180-230 грн;
- лимони – 55-80 грн;
- виноград – 70-120 грн;
- хурма – 90-180 грн;
- мандарини – 50-130 грн;
- апельсини – 50-130 грн;
- полуниця – 220-300 грн.
Скільки на Привозі коштують яйця, сир, бринза
- яйця (десяток) – 40-90 грн;
- бринза – 220-280 грн;
- сир – 80-170 грн.
Ціни на м’ясо на одеському Привозі
Яловичина-телятина
- задня частина – 240-270 грн;
- теляча шия – 200-220 грн;
- ребра – 130-170 грн;
- антрекот – 180-200 грн.
Свинина
- задня частина – 200-250 грн;
- шия – 230-320 грн;
- лопатка – 200-230 грн;
- ребра – 230-250 грн;
- сало сире (від «тонкого» до «товстого») – 90-220 грн;
- сало солоне (від «тонкого» до «товстого») – 140-280 грн.
Ціни на рибу у рибних рядах Привозу
- товстолобик – 50-110 грн;
- карасі – 70-90 грн;
- лобань (він же морський пеленгас) – 90-150 грн;
- судак – 150-250 грн;
- короп – 80-150 грн.
Читайте також та порівнюйте: Одеський Привоз на початку травня: не треба масажувати огірки.
Фото авторки