Новини Одеси та Одеської області

Як вибрати блендер за типом та призначенням

Як вибрати блендер за типом та призначенням

Від конструкції блендер залежить сфера експлуатації. Стаціонарний зручно використовувати на просторій кухні, у кроковій доступності холодильник із запасами. Занурювальний для експлуатації в умовах дефіциту вільного простору. Не потрібно морочитися зі зберіганням, тому що в розібраному вигляді кухонний девайс займає стільки ж місця, скільки і ручна картопля дрібниця або качалка.

Блендер “to go” – відмінний варіант для використання на ходу. Він виконаний у компактному форматі та не залежить від розетки, оскільки обладнаний власним акумулятором. Фітнес блендер із магазину https://www.moyo.ua/bt/tekhnika-dlya-kuhni/blendery/fitnes-blender/ — родич портативного. Також призначений для прихильників активного способу життя, але потребує підключення до розетки. Натомість замість чаші в нього — пляшка, яку можна зняти, закрити кришкою та взяти із собою куди завгодно.

На окрему увагу заслуговують блендери «2 в 1», які додатково виконують функції:

  • Пароварки. Ідеальні для приготування домашнього дитячого харчування. Забезпечують попередню термічну обробку та подрібнення до однорідної консистенції.
  • Суповарки. Користуються попитом серед прихильників здорового харчування. Дозволяють приготувати суп, задіявши мінімум посуду.
  • Міксера. Обладнані знімними ножами, які можна замінити на віночок для збивання крему або замішування рідкого тіста.

Класифікація за призначенням

Виділяють блендери для домашнього використання та для професійної кухні. Основні відмінності:

  1. Потужність. Побутовим не потрібно переробляти продукти у величезних кількостях, тому їм оптимальна потужність до 1000 Вт. Професійні — потужніші, оскільки постійно зазнають навантажень
  2. Тривалість безперервного функціонування. Домашній подрібнювач потрібно час від часу вимикати, щоб двигун не згорів. Профі може працювати годинником.
  3. Захист. Моделі, призначені для комерційного використання, захищені від перегріву, стрибків напруги, влучення води під корпус, включення без чаші.
  4. Якість подрібнення. Домашні можуть залишати невеликі грудочки або фрагменти продуктів, для професійних завдань подрібнюють все до ідеальної консистенції.
  5. Вартість. Представлені за посиланням https://www.moyo.ua/bt/tekhnika-dlya-kuhni/blendery/professionalnyyi/ професійні блендери, у них складніша конструкція та більше можливостей, тому вартість вища за побутові.

Якщо в планах готувати нерегулярно, варто придбати занурювальний побутовий девайс з набором насадок, що знімаються, склянкою і міні-подрібнювачем. Щодня для великої родини — середньопотужний настільний з місткою чашею та багатою комплектацією. У функціональному плані він є кухонним комбайном, оскільки замінює багато приладів.

Для приготування їжі на замовлення доцільно придбати професійний блендер. Він допоможе покращити якість готових виробів та, завдяки цьому, розширити клієнтську базу.

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції