Овочі (за кілограм)
- картопля – 13-18 грн;
- цибуля — 50-55 грн;
- огірки – від 75 до 170 грн;
- помідори — 60-150 грн (потрапили на очі по 40, але така ціна на сьогоднішній день швидше відлякує
- потенційного покупця);
- шампіньйони — 90-130 грн;
- селера (корінь) — 60-75 грн.
- редиска – 50-70 грн.
Фрукти (за кілограм)
- яблука — 15-25 грн (здається, найдоступніший за ціною продукт зараз);
- лимони – 50-75 грн;
- апельсини – 60-70 грн;
- мандарини – 45-85 грн;
- банани – 55-80 грн.
Заглянемо в молочний корпус
Молочка
М’ясо-молочний корпус у передвеликодні дні найактивніший. Ще б пак: бринзочка, копченості та інші смаколики…
- бринза – 150-170 грн;
- сир – 80-130 грн;
- сметана – 90-110 грн за літр;
- вершкове масло (домашнє) сягає 300 грн
- яйця — 52-80 грн за десяток (що давно називається «золотим»).
Копченості
У тому ж корпусі справжній ажіотаж у лотків із копченостями:
- підчеревок вам коштуватиме 200-280 грн за кілограм;
- кров’яна ковбаса – 150-170 грн;
- копчені свинячі щоки — 130-150 грн;
- копчені ковбаси — від 220 до 280 грн (це в середньому є і набагато дорожче).
Тепер у м’ясний корпус
- телятина — коливається від 160 до 190 грн (залежно від частини, звісно);
- свинина – 160-200 грн;
- сало — 170-180 грн (тонке), сало товщі сягає 280 грн.
Фото автора