– Куряче філе, фаршироване овочами, сирами, зеленню, грибами або м’ясним асорті, – це знахідка для сімейної вечері або урочистостей. До нього можна подавати овочеві салати та будь-які овочеві гарніри. Мої близькі люблять запечену картоплю.

Тамара Мазій
Тамара Мазій

Все, що вам треба, – це красивий шматок курячого філе, інгредієнти для начинки і гарний настрій. Інгредієнти, до речі, можете змінювати на ваш смак і варіювати від простих (наприклад, шпинат, бринза або шинка) до оригінальних (пекучий перець халапеньйо або дикий рис).

Інгредієнти:

  • куряче філе – 2-4 шт.
  • морква – 1-2 шт.
  • сир пармезан – 100 г для посипки
  • сир моцарела – 100 г для начинки
  • цибуля – 1 шт.
  • прованські або італійські трави
  • суміш перців
  • олія соняшникова чи оливкова
  • сіль – за смаком.

Приготування

КУРКА ФАРШИРОВАНА

Курячі грудки накрити плівкою і відбити, щоб вийшов рівний шматочок. Змішати оливкову олію, спеції, сіль. Філе натерти приправами і залишити постояти, поки готується начинка.

Дрібно нарізати цибулю, покласти її в глибоку тарілку і залити гарячою водою. Залишити на 10 хвилин, після злити воду.

Моркву вимити, очистити та натерти на тертці. До речі, замість моркви можна покласти гриби. Змішати моркву та цибулю, притрусити меленим чорним перцем. Викласти рівномірно на філе, додати шматочки сиру і скрутити в рулетики.

Покласти рулетики на деко, накрити зверху фольгою і випікати в розігрітій до 180 градусів духовці. Поки печеться рулет, натерти на тертці сир.

Дістати грудки через 30 хвилин, зняти фольгу і густо посипати тертим сиром та знову відправити в духовку ще на хвилин 10-15.

Смачного!

Фото авторки

Читайте також:

Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі