Новини Одеси та Одеської області

Дворик одеської Кирхи: німецькі ковбаски, вироби та добра атмосфера

Дворик одеської Кирхи: німецькі ковбаски, вироби та добра атмосфера

І дощ капає, і похмуро якось, а ось підходиш до будівлі одеської Кирхи — і бачиш чергу. Справжнісіньку чергу, що веде до дворика одеського Кафедрального собору святого Павла. Багато людей зібралися, щоб потрапити на Різдвяний ярмарок.

Вона стартувала 23 грудня, триватиме до 26-го включно, і, повірте, якщо ви хочете поринути в ще нещодавні часи, коли аромат глінтвейну створював атмосферу зимових свят, вам сюди.

Не глінтвейном єдиним, звичайно… Тут вам і німецькі ковбаски, що смажаться на ваших очах, і традиційні штруделі, і багато іншої смакоти. Це якщо поїсти «серед людей». Столики не порожні, настрій піднімається відразу. Тим більше, що красуня ялинка тут же.

Торгові намети ломляться від достатку. Вироби, прикраси, іграшки, корисні чаї з ягід та фруктів та ялинкові прикраси, які зараз виглядають якось особливо яскраво та святково.

Що стосується символу наступного року (Кролик і Кіт одночасно), то відразу виникають м’які суперечки, «який правильніше». Зворушує напис поруч: «Котики нявкають». Мало хто утримується від запитання: «А що роблять Кролики?».

Тут відразу розумієш, як же одесити скучили за святковим настроєм, такими ярмарками, де навіть якась «непотрібність» привертає увагу, а будь-яка дрібничка здається «саме тим, що треба».

У вас є можливість відвідати цей добрий святковий дворик. Він відкритий з 11.00 до 21.00.

Ще по темі:

Фото Марії Котової

Актуальна інформація ЗА Одесу у нашому Telegram каналі! Новини, фоторепортажі та історични факти про Одесу.
Читайте нас у Viber! На каналі «Комуналка» розповідаємо про комунальні платежі, тарифи, пільги та субсидії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини
Вибір редакції
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: