Новости Одессы и Одесской области

Тепер лише сайт: сьогодні надрукували останній номер газети «Дзеркало тижня»

Тепер лише сайт: сьогодні надрукували останній номер газети «Дзеркало тижня»

Сьогодні вийшов останній 1 275 номер газети.

Про це повідомили редактори газети Володимир Мостовий (1994–2010) і Юлія Мостова (2011–2019) повідомили у своїй колонці на сайті dt.ua, пише Укрінформ.

— Відшелестіли… Сьогодні типографія надрукувала останній номер тижневика “Дзеркало тижня”. Одна тисяча двісті сімдесят п’ятий, — пишуть редактори.

Вони наголошують, що виданню вдалося проіснувати “п’ятдесят разів по пів року”, і додають, що “тижневик відходить разом із таненням більш невідтворюваного класу — інтелігенції”.

— Ви чудові читачі! Розумні, з критичним мисленням, суворі, вимогливі. Дякуємо вам за підтримку, критику, небайдужість до газети й країни, за більш як 25-річну «вірність клубу». На ваших очах ми пройшли шлях від королів інсайду — через острів свободи, де в часи жорсткої цензури могли себе реалізовувати журналісти інших видань, — до заповідника смислів. Спостерігаючи за тим, як біля керма переважно дурні змінювалися негідниками, а негідники — дурнями, ми чомусь завжди були в опозиції. Втім, як і більшість із вас, — звертаються редактори до читачів газети.

Водночас у колонці висловлюється вдячність тисячам авторів “Дзеркала тижня”, серед яких, “безумовно, є улюблені, постійні або випадкові, але завжди — думаючі”.

— У бухгалтерії “ДТ” накопичилися 250 тисяч гривень — розмічених, але невиплачених гонорарів. При наших смішних тарифах — величезні гроші. Багато авторів просто не приходять по них, тому що для них головне — не розписатися у відомості за копійки, а достукатися зі своєю ідеєю, пропозиціями, баченням до тих, хто формує й приймає рішення, — діляться Мостові.

Останній номер тижневика отримав назву “Зе!повіт”. “Зе!повіт — це про те, як не бути розібраними на органи, як вижити й стати лідером у новому світі. “Не для нашого поні паша”, — скаже багато хто. Можливо. Але ми відповімо: “Прірву може перестрибнути тільки той, хто не знає, що цього не можна зробити”, — уточнюється в публікації.

Фото: Comments.UA

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции