Новости Одессы и Одесской области

Одеська дитяча поліклініка отримала сучасний рентгенівський апарат

Одеська дитяча поліклініка отримала сучасний рентгенівський апарат

До Одеської дитячої поліклініки №4 за кошти міського бюджету, а саме за муніципальною програмою «Здоров’я», придбали рентгенапарат.

Про це повідомляє Департамент охорони здоров’я Одеської міської ради.

Апарат з системою цифрового перетворення рентгенівських знімків забезпечує високу якість зображення і мінімізує променеве навантаження на пацієнтів і медичний персонал.

Рентгенографічний стіл з фіксованою висотою оснащений «плаваючою» поверхнею. Рентгенологічний комплекс включає додаткову робочу станцію лікаря-рентгенолога із спеціалізованим програмним забезпеченням, а також цифровий термопринтер для друку знімків.

Цього року масштабна закупівля сучасного рентгенологічного устаткування за програмою «Здоров’я» проведена і для інших медичних установ Одеси. Рентгенологічні системи придбані для міських лікарень №1, №5, №8, №10, №11, міського протитуберкульозного диспансеру та Дитячого консультативно-діагностичного центру на Дворянській. Наразі ведеться ремонт приміщень і монтаж обладнання.

Оновлення медичної техніки в медустановах Одеси дозволяє розширити діагностичні можливості та покращити якість медичної допомоги одеситам.

Фото: Департамент охорони здоров’я Одеської міської ради

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции