Новости Одессы и Одесской области

Едва не закончилось массовой дракой: в Приморском райсуде разбирали земельные дела Затоки (ВИДЕО)

Едва не закончилось массовой дракой: в Приморском райсуде разбирали земельные дела Затоки (ВИДЕО)

Одна из сторон привезла к зданию суда 49 «активистов»  с разных областей Украины

Сегодня в Приморском районном суде слушание дел по земельным вопросам Затоки едва не переросло в массовое побоище.

Как сообщил на своей ФБ-странице Руслан Форостяк, советник главы ГУ Нацполиции Одесской области, для этого одна из сторон привезла 49 активистов, неравнодушных к проблемам Затоки. При чем настолько, что некоторые приехали на суд в Одессу из Винницы.

В холле возникла потасовка, которая была в шаге от того чтобы перерасти в драку.

Правоохранители сумели удержать ситуацию, активистов доставили в отделение полиции для выяснения личностей и квалификации действий каждого из них. Всего было задержано 49 человек.

Сьогодні під час судового засідання в Приморському суді м. Одеси по "земельним справам Затоки", активісти що не змогли залишатись байдужим до такої важливої справи, що приїхали аж з Вінниці та інших областей України (місцеві вже давно в ці ігри не граються), намагались влаштувати безлад та зірвати судове засідання, виникла штовханина, що була близько до того, щоб перерости в масову бійкуВ наслідку правоохоронці змушені були негайно втрутитись в ситуацію, 49 осіб з числа "прибулих активістів" були затримані та доставлені до місцевого відділку Поліція Одеської області де зараз встановлються їх особи та вирішується питання про правову кваліфікацію дій особисто кожного з нихЦікаво, що одна з сторін судового процесу, витрачає значні ресурси не тільки на адвокатів, а на подібні "заходи" вважаючи що це є дійсно дієвим інструментом відстояти свою позицію, не соромлячись запрошувати тітушню з інших областей, виявляється є дійсно ті, що в це ще вірятьВідео +18 нецензурна лексікаНа фоні лунає рішучий голос "Кровавого Іща", що блискавично взяв ситуацію в приміщенню суду під контроль

Опубліковано Ruslan Forostyak П'ятниця, 23 листопад 2018 р.

Фото: пресс-служба ГУНП в Одесской области. 

Видео: с ФБ-страницы Руслана Форостяка. 

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции