Новости Одессы и Одесской области

В Одессе предлагают запретить «Родину»

В Одессе предлагают запретить «Родину»

Координационный совет подписал обращение по поводу запрета партииОдесские евромайдановцы предлагают запретить партию «Родина». Об этом на своей странице в Facebook сообщает активист Михаил Голубев. Он опубликовал на своей странице обращение от Координационного совета общественных организаций к Президенту Украины.

Предлагаем вам ознакомиться с текстом обращения.

«Президенту України Порошенко П.О.

Копії: Голові СБУ Грицаку В.С. Генеральному Прокурору України Шокіну В.М.

ЗВЕРНЕННЯ

Вважаємо за необхідне нагадати Вам, що активізація сепаратизму на Півдні України, просування ідеї «Русского міра», поширення антиукраїнської пропаганди, ксенофобії, міжнаціональної, міжрелігійної ворожнечі почалося в Одесі з моменту заснування у 2007р. політичної партії «Родина». В цей проект Кремль вкладав багато сил та коштів.

За мету діяльності партії «Родина» була поставлена давня мрія Кремля – витіснити з Одеси все українське, перетворити Одесу та Південь України на так звану Новоросію, і в разі потреби, підготувати грунт для збройного вторгнення путінських військ, та відчуження українських територій.

Інформаційний рупор партії «Родина» — телерадіокомпанія «АТВ», в яку вливалися чималі кошти, прославилася відвертою, цинічною брехнею, вивертанням фактів, брудними маніпуляціями.

З самого початку свого існування «родинці» діяли нахабно, агресивно та цинічно. Впевнені в своїй безкарності, вони старанно виконували волю Кремля, втілюючи в життя брудні технології ФСБ, спрямовані на підрив української державності та на розчленування України.

Свого часу «Родина» навіть була заборонена рішенням Мінюсту, через невідповідність назви цієї партії вимогам українського законодавства.

Подальша кар’єра цієї політичної сили супроводжувалась гучними скандалами, протиправними діями, та відвертими злочинами спрямованими проти життя та здоров’я українських громадян, патріотів України. Так у 2007 р. бойовиками-родинцями було побито та покалічено представників мирного пікету.

Всі карні справи проти активістів «Родини» були закриті, жоден із зловмисників не поніс покарання.

Саме керівництво та актив «Родини» причетні до кривавих подій в Одесі 19 лютого (масове побиття активістів та журналістів) ; 3 березня (спроба захоплення будівлі ОДА, та проголошення Одеської Народної Республіки); сутички 10 квітня; кривавої трагедії 2 травня 2014 р. ….

Після перемоги Революції Гідності лави «Родини» дещо поріділи. Частина партійного активу втекла з України. Серед них ідеолог «Родини» Олександр Васільєв, який переховується в Криму. Єгор Кваснюк – син «родинця» Григорія Кваснюка, та колишній депутат Одеської облради від партії «Родина», підполковник запасу Вадим Савенко воюють на Донбасі проти Української держави та причетні до чисельних злочинів.

Свого часу, стратегічне для Одеси комунальне підприємство, яке займалося утилізацією сміття по всьому місту було незаконно приватизоване, та опинилося у власності в одіозного Ігоря Маркова – лідера партії «Родина». Невдовзі його сміттєзбиральна фірма «Союз» стала монополістом, та безжально викинула з ринку всіх конкурентів.

За інформацією, яка неодноразово висвітлювалася різними ЗМІ, Маркову, який на даний момент переховується в Росії, вдалося переоформити всій бізнес на підставних осіб. Злочинець, який причетний до розв’язання кривавої бійні, продовжує заробляти гроші в Одесі.

Більш того в Одеській міській раді продовжує існувати та діями депутатська фракція партії «Родина». Представники цієї фракції всім добре знані персонажі, які впродовж всіх цих років брали активну участь у бурній «партійній» діяльності нищачи все українське та насаджуючи «Русскій мір».

Зважаючи на те, що путінська Росія робить ставку на продовження ескалації конфлікту, тиску та агресії з цією метою Кремль вчергове вирішив використати представників політичної партії «Родина» — біглого Ігоря Маркова, та його побратимів, які себе прекрасно почувають на території України. Зокрема, одіозного Григорія Кваснюка, який свого часу був рупором «Родини» та прославився антиукраїнською пропагандою, ксенофобськими висловлюваннями, лайкою та погрозами в прямому ефірі.

Україна вже рік перебуває у стані війни з путінською Росією. За цей час ми не побачили жодної реакції правоохоронних органів, як по відношенні до конкретних осіб, так і по відношенню до політичної організації, яка є відверта ворожою для української держави.

Вважаємо недопустимим та злочинним сам факт існування політичної партії «Родина», існування представництва цієї політичної сили в місцевих органах влади.

Вимагаємо заборонити політичну партію «Родина», та не допустити подальшу участь цих активістів цієї політичної сили у виборному процесі. Вимагаємо розпочати розслідування по відношенню до лідерів активістів «Родини», розслідувати їх публічну та комерційну діяльність. Вимагаємо притягнути зловмисників до карної відповідальності».

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
7 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Дядя Вова
Дядя Вова
8 лет назад

Не «запретить», а объявить вне Закона. С тем, чтобы любой Гражданин Украины мог УНИЧТОЖИТЬ членов этой преступной группировки.

Дяде Вове
Дяде Вове
8 лет назад

И тебя первого!

ватник
ватник
8 лет назад

это не дядя Вова это Галина-мишка одессит-аноним -звезда будущего гей парада не надо обращать внимания на его отрыжки после испорченного сала

ватнику
ватнику
8 лет назад

не расстраивайся! Сходи на Куликово поле в субботу, там собираются то-ли калековцы,то-ли овцы,то-ли ватники, но в целом и в частности — меньшинство, пиндосовское слово -sex не упоминаю специально

Аноним
Аноним
8 лет назад

Тот кто писал Ватнику: на Слободке сегодня день открытых дверей???

Nick
Nick
8 лет назад

Говорят, в Одессе скоро закроют ЖКСы. На смену им придут обслуживающие компании, создадутся ОСМД. Все они будут заключать договора на вывоз мусора. Думаю, цель доноса Голубова — посмочь кому-то убрать с рынка «Союз» до начала тендеров.
Что же касается «сепаратиста Маркова», то он еще за 4 года до Майдана выступал за федерализацию Украины. Кто знает, если бы его тогда поддержали, может и не нужен был бы Майдан для того, чтобы скинуть Янека, и Крым с Донецком остались бы украинскими?

Марсо
Марсо
8 лет назад

Да до Маркова о федерализации сами Уна- Унсо или как их там? Говорил их Черновол. И не только он. Новость стара как мир. Загубили столько деткй, столько людей. Непрнятно зачем, кому в уголу? Обаме? На хрена ему это надо? Может, надо. Нам неизвестно. Мы тут выживаем как можем.

Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции