Новости Одессы и Одесской области

Відкритий лист селян з Первомайського району Миколаївської області голові Вищого адміністративного суду України Темкіжеву

Відкритий лист селян з Первомайського району Миколаївської області голові Вищого адміністративного суду України Темкіжеву.

"Ігорю Хажмуридовичу, до вас звертаються мешканці села Чаусово-2, що в Первомайському районі на Миколаївщині, яких ви разом зі спільниками по кримінальному бізнесу намагаєтесь позбавити останнього шматка хліба, останньої копійки.

Звісно, ви пам’ятаєте, у зв’язку з якою саме судовою справою неодноразово телефонували до Одеського апеляційного адміністративного суду і які саме вказівки давали. Очевидно, ви так і не зробили жодних висновків з тих подій, що в червні цього року відбулися в Чаусово-2, у Врадіївці, а нині відбуваються в Києві, і сподіваєтесь і надалі безкарно натоптувати кишені, грабувати співгромадян і відбирати чужу власність.

Вся країна й півсвіту бачили, що коїлось у нашому селі 18 червня 2013 року, коли півтори сотні озброєних бандитів намагались захопити «Агрофірму Корнацьких» та заграбастати вирощений нею врожай. Бандитів найняла група рейдерів, які вирішили захопити не тільки врожай, але й землю, на якій він вирощений, що належала колись нашому колгоспу «Шлях Леніна», була роздержавлена ще всередині 90-х років і сертифікати на яку ми законно отримали. Але ця земля приглянулась вам та вашим побратимам по рейдерству – миколаївському губернатору Круглову й Генеральному прокуророві Пшонці.

Як наслідок – у жовтні-листопаді 2012 року в Первомайській райдержадміністрації було видано небачено незаконне розпорядження про передачу приватної сільгоспземлі, нашої годувальниці, у державну власність, були видані фальшиві державні акти на цю землю людям, які до нашого села і до сільського господарства взагалі не мають жодного відношення! Після чого фіктивні власники миттєво уклали не менш фіктивні договори оренди землі з «липовою» фірмою «Партнер-Агро», зареєстрованою у Миколаєві на домашню адресу адвоката Валешинської.

Збройний напад ми тоді відбили, домоглися притягнення декількох виконавців до відповідальності, і доб’ємося засудження всіх, у тому числі замовників. Але всі спроби представників селян відстояти правду в адміністративних судах натикаються на вашу безумну жадність та вашу впевненість у власній безкарності. Про ваші телефонні накази Одеському апеляційному адміністративному суду з вимогами залишити в силі явно беззаконне рішення Миколаївського окружного адміністративного суду й, таким чином, позбавити постраждалих права на оскарження незаконного розпорядження голови РДА та повного скасування цієї «реквізиції» знає, мабуть, вже половина Одеси. Знаємо й ми – чаусяни, які минулого року захищали свої права під час погрому Окружної виборчої комісії №132, знешкодили в червні озброєну банду, підтримали в протистоянні з перевертнями в погонах громаду Врадіївки, а зараз активно підтримуємо Майдан.

Очевидно, вже надійшов час їхати нам до столиці й брати в облогу Вищий адміністративний суд України, який завдяки вам зажив сумну славу осередку беззаконня.

Ще одне, чергове неправосудне рішення за вашим наказом – і ми візьмемо в облогу не тільки ваше злодійське кубло, але й вас особисто, бо кожне зло має ім’я та прізвище.

Підписи мешканців села Чаусово-2 Первомайського району Миколаївської області (на момент публікації – 214 підписів)".

Источник: ОРД

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции