Новини Одеси та Одеської області

Олімпіада-2024: дві українські спортсменки впевнено вийшли у фінал зі стрибків у висоту (відео)

Олімпіада-2024: дві українські спортсменки впевнено вийшли у фінал зі стрибків у висоту (відео)

Дві українські легкоатлетки Ярослава Магучих та Ірина Геращенко дуже впевнено подолали кваліфікацію олімпійських змагань та вийшли у фінал Олімпійських ігор-2024 у Парижі у стрибках у висоту, який відбудеться сьогодні, у неділю, 4 серпня.

Як повідомляє sport.ua, обидві спортсменки – Ярослава з першої спроби, а Ірина з другої – успішно подолали кваліфікаційний бар’єр, взявши висоту 1,95 м, і цього вистачило для попадання у фінал. Для Ірини Геращенко (на верхньому фото) це був найкращий результат цього сезону.

Ярослава Магучих

Ярослава Магучих

Ще одна представниця України Юлія Левченко не змогла підкорити планку на висоті 1,83 м та достроково припинила змагання.

Читайте також: Чотири спортсмени Одеської області завершили участь в Олімпійських іграх

Норматив для прямого виходу у фінал Олімпіади перед початком кваліфікації складав 1,97 м. Висота 1,92 м підкорилася 14 спортсменкам, організатори вирішили підняти планку ще на 3 см.

Загалом у фіналі змагатимуться за медалі 13 легкоатлеток. Фінал відбудеться у неділю, 4 серпня, о 20:50 за київським часом.

Як повідомлялося, у суботу, 3 серпня, Україна здобула своє перше «золото» на Олімпіаді-2024 – цю нагороду нашій збірній принесли фехтувальники Ольга Харлан, Аліна Комащук, Олена Кровацька та Юлія Бакастова.

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції