Новини Одеси та Одеської області

Російський удар по Одесі: є загиблі, десятки поранених, пошкоджено будинки (фото, відео)

Російський удар по Одесі: є загиблі, десятки поранених, пошкоджено будинки (фото, відео)

Три одесити загинули, 26 поранені внаслідок нальоту російських безпілотників на місто в ніч проти 10 червня. Трохи пізніше ворог атакував місто надзвуковими ракетами.

Дізнатися останні новини про російську атаку на Одесу, кількість жертв, фото та відео наслідків, коментарі військових та експертів ви можете з публікацій телеграм-каналу “Одеського Життя”. Підписуйтесь і першими будьте в курсі подій.

Як повідомили в Оперативному командуванні «Південь», всі російські засоби поразки були збиті. Це 8 безпілотних літальних апаратів-камікадзе іранського виробництва типу “Шахед” і дві надзвукові ракети «Онікс», які запускають із наземних комплексів.

Залишки одного із збитих дронів упали на дев’ятиповерхівку на селищі Котовського (найбільший спальний район Одеси). У ній та прилеглих будинках вибуховою хвилею були вибиті вікна, пошкоджено меблі мешканців усередині. Одна з квартир спалахнула. У дворі будинку на місці, де раніше був дитячий майданчик, виявили величезну вирву.

Представник Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк розповіла, якими засобами ворог атакував Одесу та жертви серед мирного населення.

За її словами, у небі над Одещиною було збито вісім іранських безпілотників. Проте уламки БПЛА впали на житловий будинок, через що в одній із квартир почалася пожежа. Загинуло 3 особи, постраждали 26 осіб, із них двоє дітей та одна вагітна жінка.

Удар по Одессе, пострадавшие

Крім того, рашисти вдарили ракетами по узбережжю. Дві ракети було знищено. Внаслідок розльоту уламків та вибухової хвилі пошкоджено житлові будинки.

Як уточнили в Одеській обласній військовій адміністрації, від ракетного удару по узбережжю, що припав на територію Білгород-Дністровського району, поранення отримали 10 людей.

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції