Новини Одеси та Одеської області

Під Одесою пенсіонер дивом уникнув наїзду електрички, пожертвувавши мопедом

Під Одесою пенсіонер дивом уникнув наїзду електрички, пожертвувавши мопедом

Моторошна і водночас курйозна НП сталася сьогодні вдень, 4 червня, в селі Дачному під Одесою: літній чоловік дивом уникнув наїзду електропоїзда, втративши при цьому свій мопед.

Як повідомляють місцеві Телеграм-канали з посиланням на очевидців події, літній чоловік переходив залізницю з мопедом (за іншою версією – їхав мопедом через колії) і не помітив електричку, що вчасно наближалася. В результаті він був змушений рятуватися, покинувши мототранспорт на коліях.

Від мопеда залишилася купа металу, а пенсіонер не постраждав. Після того, як він дав свідчення поліції, що прибула, він цілим і неушкодженим пішов у своїх справах.

ЧП в Дачном на железной дороге

У поліції також підтвердили цей інцидент. За інформацією правоохоронців, чоловік переводив мопед через переїзд майданчиком для пішоходів у встановленому місці, але не побачив сигналів світлофора і поїзда, що рухався. Його перевірили на стан алкогольного сп’яніння – він був тверезий.

Інцидент не порушив графік руху поїздів через Дачне.

Як повідомляло «Одеське життя», схожий випадок мав місце у лютому 2022 року – тоді в районі Іванівського мосту в Одесі електропоїзд збив літнього чоловіка. Він зазнав травм, але вижив.

Фото odessa.online та Новини Одеса

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції