Новини Одеси та Одеської області

В трьох районах Одещини ховають загиблих на війні захисників батьківщини

В трьох районах Одещини ховають загиблих на війні захисників батьківщини

На сході України загинули троє бійців ЗСУ із Подільського, Болградського та Ізмаїльського районів Одеської області. Про це повідомили в пресслужбах громад, де проводжають в останню путь Героїв.

Живим коридором та на колінах проводжали в останню путь мешканця Кілії, старшого бойового медика десантно-штурмової роти Романа Воробйова.

Роман загинув на сході України через важкі поранення 18 травня. 21 травня відбулася церемонія прощання із загиблим. У зв’язку з цим на території громади оголосили День жалоби.

Воробйов

Роман Воробйов

Через повномасштабне вторгнення Росії в Україну загинув військовий з Бородінської громади Болградського району 38-річний Валерій Соломицький. Про це 21 травня повідомили в Болградській районній військовій адміністрації.

Соломицький

Валерій Соломицький

22 травня 2023 року прощаються із загиблим воїном, жителем с. Новоселівка Куяльницької громади Подільського району Ботнарем Миколою.

загиблий зсу

Микола Ботнар

Про втрати ворога та ситуацію на фронті станом на 22 травня 2023 року читайте тут.

Про те, як ударний безпілотний літальний апарат був збитий 21-го травня 2023 року силами протиповітряної оборони в Одеській області, над морем,ми писали раніше.

Фото: пресслужби Болградської РВА, Кілійської міської громади, Подільської РВА

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції