Новини Одеси та Одеської області

Художниця з Балти пише картини ручкою, олівцем та маркером

Художниця з Балти пише картини ручкою, олівцем та маркером

Виставка картин Наталії Меленишин, яка уквітчала стіни Балтського педагогічного коледжу, явила Балтщині ще одну грань творчості автора. Досі її знали як майстриню пера, з-під якого народжуються філософські вірші. А тепер – ще й як мисткиню графіки.

Картини Наталії Меленишин — це малюнки чорною гелевою ручкою у поєднанні з простим олівцем і чорним маркером. Це ілюстрації до віршів сучасних поетів, уславлення України, української хати та наших символів. Її малюнки взяли участь у проекті «Твоя поетична листівка». Є серед картин і «Тарасова Муза»: дівчина, яка обіймає лелеку – уособлення України.

Тарасова муза

— Чорно-білі відтінки і яскраві вкраплення барв – немов наше життя, що має світлі і темні смуги, — ділиться художниця.

Опановувала ази образотворчого мистецтва Наталія у художній школі під умілим спрямуванням Наталії Пінкіної. Саме тоді її і полонила графіка.

Всі картини створено з 2018 по 2022 рік. З того часу – жодного малюнка.

— Кожна робота дорога мені. В них — мої реалії і мрії, життя і сподівання. На жаль, війна відібрала у мене духовний ресурс для малювання. Я щиро дякую Збройним силам України за те, що ми  маємо можливість жити і влаштовувати такі події! – говорить Наталія Меленишин.

Картина вагітна

Читайте також:

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції