Новини Одеси та Одеської області

В Україні знають, хто відрізав голову бійцю ЗСУ – Головне управління розвідки

В Україні знають, хто відрізав голову бійцю ЗСУ – Головне управління розвідки

Кирило Буданов, керівник Головного управління розвідки МО України повідомив, що в його відомстві знають особистість окупанта, який відрізав ножем голову у ще живого українського захисника. І розповів, що чекає на вбивцю.

Відповідаючи на запитання преси, Кирило Буданов сказав, що в Україні знають, хто з російських агресорів убив українського військовополоненого таким жахливим способом. За словами головного розвідника, нашим спецслужбам майже завжди вдається встановити особи вбивць у таких резонансних випадках. І в більшості випадків вони бувають покарані до того, як потраплять до суду.

“Ми знаємо хто стратив нашого військового, які всі робили раніше такі речі – вже не існують, ця людина не стане винятком”, – сказав Кирило Буданов.

Нагадаємо, що 11 квітня російські джерела поширили жахливе своєю жорстокістю відео, на якому російський військовий ножем відрізає голову ще живому солдату ЗСУ.

Ми докладно розповідали все, що було відомо про цей військовий злочин російських окупантів на момент публікації відео.

Раніше «Одеське Життя» повідомляло, що російські окупанти розстріляли за слова «Слава Україні!» полоненого українського захисника.

Читайте також: 

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції