Новини Одеси та Одеської області

Одеська область: біля кордону з Молдовою лунали постріли

Одеська область: біля кордону з Молдовою лунали постріли

Сьогодні вночі, 25 березня, на Одещині, на українсько-молдавському кордоні, поблизу села Городне Болградського району, прикордонники Ізмаїльського загону затримали чергових порушників кордону – двох чоловіків призовного віку.

Про це повідомили у Південному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

За інформацією прикордонників, на неодноразову вимогу прикордонного наряду про зупинку вони не реагували й намагалися втекти. Затримати їх вдалося лише після випереджальних пострілів вгору.

Правоохоронцям втікачі пояснили, що намагалися транзитом через Молдову потрапити до європейських країн.

Крім того, прикордонники припинили ще одну спробу двох «ухилянтів» потрапити до Молдови. Охоронці державних рубежів помітили рух підозрілих осіб у бік кордону через тепловізор та затримали їх.

Цікаво те, що останнє затримання сталося в унісон з першим, але вже поблизу села Олександрівка того ж Болградського району.

&quot ;Ухилісти" на кордоні

На всіх чотирьох «нічних мандрівників» складено протоколи про адміністративні правопорушення за спробу незаконного перетину кордону за ч.2 ст.204-1 КУпАП, а на тих, хто начебто не чув попередження про зупинку – ще й за злісну непокору за ст. 185-10 КУпАП. Ступінь провини та оцінку їхніх дій визначить суд.

Нагадаємо, кілька днів тому прикордонники ловили трьох порушників поблизу з кордоном з Молдовою і також були змушені вдатися до попереджувальної стрілянини. Тоді порушників упіймали поблизу села Виноградівка Болградського району.

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції