Новини Одеси та Одеської області

Запорізьку АЕС від катастрофи врятувало диво: огляд британської преси

Запорізьку АЕС від катастрофи врятувало диво: огляд британської преси

У сьогоднішньому огляді перших шпальт британської преси матеріали про проблеми на Запорізькій атомній станції, як російські олігархи уникають санкцій та проблеми швидкої допомоги у Сполученому Королівстві.

“Metro” цитує Рафаеля Гроссі, голову Міжнародного агентства з атомної енергії, який сказав, що катастрофи на Запорізькій атомній електростанції в Україні поки що вдалося уникнути лише завдяки удачу.

Це сталося після того, як резервні системи на АЕС, найбільшій в Європі, були змушені включитися, щоб уникнути аварії після того, як російська ракета вшосте вивела з ладу джерело живлення.

Звертаючись до поради керуючих агентства в четвер, Гроссі сказав: «Це не може продовжуватися».

“Financial Times” – російські олігархи Михайло Фрідман і Петро Авен планують продати свої частки в Альфа-Банку, найбільшому приватному кредиторі Росії, за 2,3 мільярда доларів.

У газеті йдеться, що цей крок є частиною спроби позбутися західних санкцій, але додає, що немає жодних гарантій, що процес увінчається успіхом.

“Guardian” пише, що щонайменше 511 тяжкохворих пацієнтів померли минулого року після того, як машинам швидкої допомоги знадобилося до 15 годин, щоб дістатися до них.

У статті йдеться, що ця цифра більш ніж удвічі перевищує кількість померлих у 2021 році, і що керівники NHS та експерти в галузі охорони здоров’я звинувачують у цій проблемі роки недофінансування, а також брак персоналу .

Заголовок на фото: У шапці і готовий)))

Як не замерзнути в день відкриття Крафту*

Крафт*  – Кінологічний захід, який проходить протягом чотирьох днів на початку березня. Організатор громадського заходу “Кеннел-клуб”. Захід проводиться у павільйонах виставкового центру Бірмінгема.

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції