Новини Одеси та Одеської області

Спритна одеситка хотіла привласнити собі армійську землю та нерухомість

Спритна одеситка хотіла привласнити собі армійську землю та нерухомість

Мешканка Одеси підробила документи, що надають їй право власності на землю та нерухомість, що належать Міністерству оборони. Але її аферу розкрили.

Про це повідомили у Спеціалізованій прокуратурі у Військовій та оборонній сфері Півдня України.

У повідомленні сказано, що одеситка, скориставшись наперед підробленими документами, в яких містилися неправдиві відомості про наявність у нього права власності, ввела в оману державного реєстратора і зареєструвала на себе нежитлові будівлі та споруди загальною площею понад 13 тис. м2, що належать державі від імені Міністерства оборони України.

Вартість зазначених приміщень, розташованих в одному з найпривабливіших районів м. Одеси, становить близько 9 млн гривень.

Наразі до суду готується клопотання про обрання підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Жінці повідомили про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах, та використання свідомо підроблених документів (ч. 4 ст. 190, ч. 4 ст. 358 КК України). Покарання за першою зазначеною статтею (шахрайство) – більш суворе, і карається позбавленням волі на строк від 5 до 12 років.

Раніше “Одеське Життя” розповідала, що одеські поліцейські викрили та затримали групу шахраїв, які збирали гроші нібито «на допомогу ЗСУ» від імені керівників обласних військових адміністрацій.

Також ми писали про те, як шахрай продавав неіснуючі джипи для ЗСУ.

Читайте також:

Одеська область: прикинувся безробітним і заплатив штраф

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції