Новини Одеси та Одеської області

Під час ракетних ударів по Одесі постраждала маленька дівчинка

Під час ракетних ударів по Одесі постраждала маленька дівчинка

Ця історія про маленьку і дуже сміливу одеситку Мілу, яку прооперували одеські лікарі 30 квітня, коли в Одесі був черговий ракетний приліт.

Нагадаємо, у суботу 30 квітня Одесу знову обстріляли ракетами. Тоді рашисти знищили злітно-посадкову смугу нашого аеропорту. Як виявилося, через цей ракетний удар постраждала 8-річна дівчинка.

Про це на своїй сторінці у Facebook розповідає одеський судинний хірург Dr.Sitnik:

«Три ракетні удари по критичній інфраструктурі. Постраждалих немає… Так, мабуть, уже донесли високому начальству у бункері та на маскві. Дуже швидко наша хірургічна бригада під сиренами була доставлена до дитячої обласної лікарні. Пацієнт на операційному столі. Дитина. Дівчина. 8 років. Колоте поранення шиї. Скло. Дівчинка Міла, у свідомостi. На маленькому личку безліч колотих і різаних ран. Мініатюрна і неймовірно хоробра дитина. На її шиї купа перев’язувального матеріла, пов’язка, що давить, сліди крові… Злякалася вибуху ракети! Відскочила від вікна і розбила голівкою дзеркало, впала і осколки посипалися на неї…».

Операція, на щастя, пройшла успішно: магістральні судини торкнулися не були.

«Але нагадування про цю війну дівчинка на ім’я Міла тепер ЗАВЖДИ бачитиме у дзеркалі. Все своє життя! Колись її онуки запитають про це і вона розповість як треба ставитися до російської держави та російського населення… А тепер вдумайся: дев’ятирічна дівчинка ЗЛЯКАЛАСЯ ВИБУХУ РАКЕТИ в центрі Одеси!!! #путинсдохни і нехай звернеться в попіл твоя немита імперія!»,

– такими словами закінчує лікар свой допис, обмовляючи, що цей текст він писав відразу після завершення операції ще у приміщенні операційної.

Фото з Facebook-сторінки Dr.Sitnik

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції