Новини Одеси та Одеської області

iPhone – чому їх обирають мільйони?

iPhone – чому їх обирають мільйони?

Сьогодні важко уявити наше життя без смартфона. Він допомагає як бути постійно на зв’язку, а й користуватися усіма благами цивілізації. Улюблені фільми, програми, ігри, соціальні мережі – все, що потрібно зібрано в одному гаджеті.

Звичайно, попит породжує пропозицію і на ринку мобільної техніки є просто величезний вибір. Але пальму першості вже майже 15 років утримує iPhone. І справа не тільки у бренді, а у функціоналі, зручності, швидкодії смартофонів Apple. Хто хоч раз користувався Айфоном, надалі вибирає лише ці смартфони. Познайомившись з iPhone в магазині MrFix, ви точно підете з покупкою і не пошкодуєте про це.

Чим же так приваблює Айфон?

Насамперед своєю простотою. Згадайте, все геніально просто. Він не нашпигований безліччю непотрібних додатків і функцій, але в ньому є все, що потрібно просунутому споживачеві.

При першому знайомстві відразу звертається увага на екран. Таких яскравих, живих і насичених квітів немає в жодному іншому гаджеті, але це ще не все. Ці кольори не впадають у вічі, вони м’які та приємні для нашого зору. Не можна не згадати про підсвічування, воно може плавно підлаштовуватися під середовище, в якому ви знаходитесь. Просто компанія Apple приділяє належну увагу датчикам своїх гаджетах. Якщо ви заходите в темну кімнату, підсвічування поступово адаптується і додає світло, щоб не нашкодити очам. У гаджетах з операційною системою Android такого немає, там підсвічування відразу ж підскакує до самих висот, роблячи боляче нашим очам.

iPhone

Надійна операційна система IOS

Айфон працює на операційній системі IOS, яка характеризується:

  • стабільністю;
  • безшовною екосистемою;
  • безпекою додатків;
  • популярність у всьому світі.

Операційна система IOS – надійна. Якщо на Android досить легко і швидко може злетіти прошивка, тому що ви завантажили гру не з того джерела, або зловили вірус на якомусь сайті, через що доведеться робити оновлення, то IOS не має таких проблем. Айфон сам оновлюється, та й занести вірус навряд чи вдасться, бо система добре захищена.

Контроль заряду та якості батареї айфон

Щодо якості складання, то воно теж на висоті. Всі деталі продумані до дрібниць, користуватися Айфон – суцільне задоволення. Акумулятор має добрий термін служби, процесори можуть підтримувати оновлення операційної системи 5-10 років. До речі, продовжити життя акумулятора можна правильною зарядкою. Для цього потрібно використовувати оригінальні кабелі та блоки живлення. Стан акумулятора можна перевірити у спеціальній програмі. Це відмінна функція для тих, хто купує б/у смартфон. Також гаджет оснащений девайсом, який підкаже, чи не контактував він з водою – це теж відмінний захист від недобросовісних продавців телефону, що був у використанні.

Не можна не додати ложку дьогтю в бочку меду. Єдиним недоліком для багатьох є ціна, але це найчастіше стосується найостанніших моделей. Айфони, які були випущені раніше, мають досить демократичну ціну, за наявності необхідного функціоналу.

Висловіть вашу думку. Це важливо.
Ще за темою
Всі новини

купить квартиру в Одессе

Вибір редакції