рыба и морепродукты

Як вибрати оптового постачальника?

Вибір постачальника — непросте завдання, адже мало лише налагодити постачання, важливо також, щоб продукція була свіжа і доставлена ​​точно вчасно та в потрібному обсязі.

Перше та найважливіше правило, якого мають дотримуватися оптові постачальники риби та морепродуктів, — суворе дотримання температурного режиму та правил транспортування рибної продукції. Якщо з цим у постачальника все гаразд, то про всі інші нюанси роботи можна домовитися.

При укладанні контрактів важливо передбачити та обговорити можливість повернення неякісної чи зіпсованої продукції. Не можна забувати, що від якості та термінів постачання залежить успіх вашого бізнесу.

Дослідні постачальники риби та морепродуктів найчастіше:

  • співпрацюють з професійними рибними фермами та рибалками, у яких беруть найсвіжішу продукцію відмінної якості;
  • ретельно перевіряють всю партію товару перед тим, як надіслати або доставити її замовнику;
  • зберігають всю продукцію у спеціальних холодильниках, де постійно підтримується оптимальна температура;
  • здійснюють доставку у спеціальних автомобілях, обладнаних рефрижераторами, завдяки чому морепродукти будуть свіжими та якісними у будь-яку пору року;
  • завжди дотримуються технології заморожування і за жодних обставин не заморожують продукцію повторно;
  • мають широкий асортимент як заморожених, так і свіжих морепродуктів.

Професійні постачальники зацікавлені в тому, щоб замовник отримав будь-яку рибу, хай то буде звичайна скумбрія або популярний лосось оптом, виключно вищої якості та в потрібному обсязі.

На які нюанси у роботі з оптовими постачальниками потрібно звернути увагу?

При виборі ділового партнера важливо враховувати не лише асортимент, а й логістику. Наприклад, оптове постачання продуктів по Україні — Купи Ракушку забезпечує стабільні постачання та високі стандарти якості.

Також укладаючи нові контракти на постачання риби та морепродуктів необхідно звернути увагу на:

  1. Походження продукції. Уточніть, яку рибу вам постачатимуть: вирощену на фермі або виловлену з диких водойм.
  2. Документація. Попросіть постачальника надати всю необхідну документацію на продукцію: сертифікати якості, санітарні та дозвільні документи.
  3. Співвідношення ціни та якості. Не варто гнатися за надто дешевою продукцією, оскільки вона може бути неякісною чи не першою свіжістю. Продукція найвищої якості не може коштувати дешево.

Вибір постачальника — відповідальна справа, від якої безпосередньо залежить процвітання та стабільність вашого бізнесу.

Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі