А де ж вишня?
Жіночка придивляється до лотків з фруктами-овочами:
– Асортимент – літній. А от ціни – зовсім «спекотні». Ну як це – горошок по 150?!
– Та ви ще дорожче не бачили. Отам – по двісті.
– Може ще пошукати подешевше? До речі, вишню ще у продажу не бачила.
– По-перше, ще рано. По-друге: коли побачите на цінник поруч з тими вишнями – вам їх одразу їсти не захочеться…
То що там з цінами?
Ціни (за один кілограм) овочів на одеському Новому базарі
- картопля – 35-40 грн;
- картопля молода – 80-100 грн;
- редиска – 30-40 грн;
- цибуля – 35-40 грн;
- помідори – 90-180 грн;
- буряк – 35-40 грн;
- кабачки – 70-90 грн;
- огірки – 60-90 грн;
- солодкий перець – 120-170 грн;
- баклажани – 100-150 грн;
- капуста – 35-60 грн;
- морква – 40-50 грн;
- часник – 120-180 грн;
- молодий горошок – 90-200 грн;
- зелень у пучках «стартує» від 10-20 грн.
Ціни (за один кілограм) фруктів на одеському Новому базарі
- яблука – 60-100 грн;
- лимони – 90-150 грн;
- банани – 70-100 грн;
- гранати – 100-150 грн;
- виноград – 100-150 грн;
- груші —100-170 грн;
- грейпфрути – 60-120 грн;
- апельсини – 80-170 грн;
- полуниця – 80-200 грн;
- абрикоси – 160-180 грн;
- черешня – 160-180 грн.
Ще на тему: Ціни на одеському Привозі сьогодні: звідки абрикоси?
Скільки коштують на Новому базарі яйця, сир, бринза
- яйця (десяток) – 40-80 грн;
- бринза – 200-270 грн;
- сир – 90-180 грн.
Ціни на м’ясо та сало
Телятина-яловичина
- задня частина – 280-300 грн;
- антрекот – 220-250 грн;
- шия – 220-250 грн;
- ребра – 150-200 грн.
Свинина
- задня частина – 200-240;
- шия – 250-270 грн;
- лопатка – 220 грн;
- ребра – 180-190 грн;
- несолоне сало – від 80 грн (тонке) до 220 грн (товсте);
- солоне сало – від 180 грн (тонке) до 290 грн (товсте).
Ціни на рибу
- короп – 90-140;
- товстолобик – 90-140 грн;
- лобань (він же морський пеленгас) – 80-150 грн;
- судак – 190-250 грн.
Читайте також та порівнюйте: Ціни на Новому базарі у квітні: «Чому ваша молода картопелька сп’яніла?»
Фото авторки