Ключові моменти:

  • На Привозі в серпні традиційно великий вибір овочів і фруктів: кавуни по 20 грн, картопля від 25 грн, виноград — від 60 грн.

  • Серед овочів найдорожчий часник — до 150 грн, серед фруктів — гранати (до 230 грн) та полуниця (до 220 грн).

  • Молочні продукти тримаються у високій ціні: бринза 200–270 грн, сир 100–160 грн.

  • Яловичина коштує 200–290 грн, свинина — від 200 грн, риба — від 50 грн за кілограм.

Найкращий кавунчик

Чоловік замислився, потім питає продавця:

― От не знаю, кавунчик купити чи диньку…

― Звісно, і те, і те. Кавунчики в мене найкращі!

― А дині?

― А дині ― мед. Скуштуєте?

― Та ні, я ніколи нічого на Привозі не їм… То кавунчик краще?

― Чому краще? Я ж кажу ― все в мене найкраще.

― Ні, жінка сказала, купити кавун чи диню. А що конкретно, не сказала.

― Ну то зателефонуйте, уточніть…

― Ні, не буду телефонувати… То ж що купити?..

З питанням в очах «що купити?» чоловік пішов собі далі, до іншого лотка. Що сказав на все це продавець, на жаль, написати не можу. Здогадайтесь самі.

А що з цінами?

Овочі на одеському Привозі (ціни за один кілограм)

  • картопля ― 25-40 грн;
  • цибуля — 25-35 грн;
  • помідори — 30-90 грн;
  • буряк — 35-50 грн;
  • кабачки — 20-45 грн;
  • огірки — 25-55 грн;
  • солодкий перець — 30-80 грн;
  • баклажани — 30-80 грн;
  • капуста ― 30-40 грн;
  • часник — 130-150 грн;
  • морква — 35-50 грн;
  • зелень у пучках — від 5 грн;
  • кукурудза ― 15 грн (за один качан).

 

Ціни фруктів на одеському Привозі (за один кілограм)

  • яблука — 35-70 грн;
  • груші — 70-120 грн;
  • банани — 60-80 грн;
  • грейпфрути — 60-80 грн;
  • гранати — 180-230 грн;
  • лимони — 70-130 грн;
  • виноград ― 60-160 грн;
  • хурма ― 90-180 грн;
  • апельсини ― 60-130 грн;
  • полуниця ― 180-220 грн;
  • аґрус ― 150-200 грн;
  • персики ― 50-100 грн;
  • абрикоси ― 50-90 грн;
  • сливи ― 40-80 грн;
  • кавуни ― 20 грн.

 Скільки на Привозі коштують яйця, сир, бринза

  • яйця (десяток) — 35-90 грн;
  • бринза — 200-270 грн;
  • сир — 100-160 грн.

Ціни на м’ясо на одеському Привозі

Яловичина-телятина:

  • задня частина — 250-290 грн;
  • теляча шия — 200-220 грн;
  • ребра — 130-170 грн.
  • антрекот — 180-220 грн;

Свинина:

  • задня частина — 200-230 грн;
  • шия — 280-300 грн;
  • лопатка — 220-250 грн;
  • ребра — 210-220 грн;
  • сало сире (від «тонкого» до «товстого») — 70-250 грн.
  • сало солоне (від «тонкого» до «товстого») — 100-250 грн.

Ціни на рибу у рибних рядах Привозу

  • товстолобик — 50-110 грн;
  • карасі — 70-90 грн;
  • лобань (він же морський пеленгас) — 90-150 грн;
  • судак — 150-250 грн;
  • короп — 80-150 грн.

Читайте також та порівнюйте:

Ціни на одеському Привозі у розпалі серпня: «Дивись, яйця подешевшали!» (фото)

Фото авторки

Підписатися
Сповістити про
guest
0 коментарів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі