Новости Одессы и Одесской области

В Одесі на пляжі 13 станції Великого Фонтану не радять купатися

В Одесі на пляжі 13 станції Великого Фонтану не радять купатися

Наразі там очікують покращення санітарно-гігієнічних показників у морській воді.

Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби  в Одеській області з посиланням на дослідження Одеського обласного лабораторного центру МОЗ України у Facebook.

«За результатами лабораторного контролю, проведеного ДУ “Одеський обласний лабораторний центр МОЗ України” зразки морської води, відібраної 20-22.07.2019 у контрольних точках на пляжі 13 ст. Великого Фонтану не відповідають нормативам за санітарно-мікробіологічними показниками. Рекомендуємо обмежити водокористування на даному пляжі до покращення санітарно-гігієнічних показників у морській воді», — йдеться у повідомленні.

Безпечно купатися на пляжі можна буде лише після отримання задовільних результатів лабораторного контролю морської води. Відповідна інформація буде оприлюднена на офіційному сайті Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області.

Однак на інших пляжах зразки морської води відповідають нормативам за санітарно-мікробіологічними та санітарно-хімічними показниками.

Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області рекомендує утриматись від купання в морській воді на пляжі 13…

Опубліковано Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області Пʼятниця, 26 липня 2019 р.


Нагадаємо, 22 липня повідомлялося, що вода на пляжі 10 станції Великого Фонтану не відповідає нормам.

Фото: odessa.travel

 

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции